Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Nie nosze adidasów, a wy?

Polecane posty

Obuwie sportowe i raczej męskie w każdej postaci(czyt. brzydkie, na męskich nogach też mi sie nie podoba), nie wiem jak można je nosić od tak :classic_cool: nie mam ani jednej pary, a na rower itp zakładam trampki(których też nie nosze na codzień).

Gość paniusiaolusia
Ja glany noszę.Tylko od tego wieloletniego noszenia mam dziury w podeszwie.:P

Też nie nosze adidasów, nie mój styl. A biegać nie biegam, więc mi nie są potrzebne.

Gość gość
Ja noszę tylko sportowe, bo urodziłam się ze zj3banymi stopami, miałam kilka operacji i tylko w porządnych, markowych adidasach mogę przechodzić dystanse powyżej kilometra, inaczej mnie boli. Ujdą jeszcze jakieś buty na płaskiej platformie bądź glany, byle stopa była ustabilizowana, a but nie był na cienkiej podeszwie. O szpilkach, klapkach, balerinach, sandałkach czy trampkach mogę zapomnieć.

no i też nie biegam, bo to jest nudne i męczące, z sportu wole wspomniany wcześniej rower, który ma tą zalete że jest środkiem transportu i mozna na nim jeździć w jakimś celu, np. po zakupy :P

Gość gość
ja noszę codziennie adidasy,różowe Nike...latem sandały a zimą botki...chociaż ta pogoda taka brzydka,że noszę adidasy i teraz

Gość gość
Tylko i wyłącznie puma, muszą być czarne, albo chociaż z przewagą czarnego. Do celów sportowych, zgodnie z przeznaczeniem

Gość gość
a glany to nie jest obuwie męskie? Ja noszę adidasy, między innymi jak idę do pracy (jak jest ładna pogoda to wolę się przejść niż jechać).

Gość Viiktoria
ja noszę. Czarne, białe albo zielone