Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na jakie zajęcia pozaszkolne zapisujecie dzieci w tym roku?

Polecane posty

Gość gość
Mój Brajanek ma 5 lat i już go zapisałam na: - lekcja gry na fortepianie, gitarze, perkusji i harfie - lekcje angielskiego, francuskiego, niemieckiego, hiszpańskiego, portugalskiego i japońskiego - pływanie, tenisa, piłkę nożną, rugby oraz golfa - karate, judo, mma, muay thai, sambo, Z tym sambo to jeszcze się zastanowię bo nie wiem czy nie będzie chciał zamienić tego na krav mage. Napewno wyrośnie z niego przyszły papież i filantrop.

Gość gość
A won trollu powyżej :O A basen -ok jak naJBARDZIEJ . A co do francuskiego hm... raczej arabski by się bardziej zdał jeżeli chodzi o ten kierunek ..:O:P

Gość gość
jeśli będę mieć dziecko to pewnie na jakiś język (prawdopodobnie angelski bo w tym można dogadać się z każdym ) i jakiś sportowy. no chyba że będzie miało jakieś inne predyspozycje

Gość gość
Jeśli mam być szczera, to moja córeczka chodzi systematycznie na angielski już od roku w przedszkolu, do tego basen, a w weekendy czasami warsztaty w Akademii Sensorycznej w Pzń (różne prace plastyczne, dzieci się mogą wyżyć, ile chcą!)

Gość gotka8
Nie zapisujcie dzieci na dodatkowe, teoretyczne, męczące zajęcia- tego mają mnóstwo w szkole. Zapiszczcie dziecko na taniec- http://www.szkoladancefloor.pl Będzie mogło spędzić czas z dziećmi i przy okazji poruszać się.