Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks na weselu

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Moja polszczyzna nie jest idealna i jak coś zauważycie że zle pisze po polski to proszę o wyrozumiałość. Mój kolega zerwał się z dziewczyną dwa tygodnie przed weselem i szukała inna osoba towarzysząca, zaprosił mnie i zgodziłam się. Po godz 23 poszedłem zapalić z kolega i jakiś facet po 10 min kolega wracała do sali a my nadal siedzieliśmy na podwórku, pogadaliśmy sobie i w końcu uprawialiśmy seks na krzakach. Narzeczona tego faceta i kilka znajomych przyłapali nas co zrobiliśmy. Po seksie powiedziałem koledze że chcę iść spać do mojego samochodu, nie zamierzam wracać do sali i mocno wstydziłem się. Mój kolega był rozczarowany i powiedział że zepsułam wesele jego przyjaciółki:(. Dowiedziałam się że narzeczona tego faceta długo czekała, zaczęła się martwić czemu jego facet długo nie wrócił na sali i może stało się coś, mój kolega powiedział że na pewno oni są na dworze a ona odpowiedziała że nie ma. Narzeczona i jej kilka znajomych zaczęli szukać faceta i w końcu zauważyli nas. Ona była załamana i płakała, chciała zakończyć związek po 2 latach. Wieści o seksie się rozchodzą... Po zakończeniu wesele miałam nocować z kolegą w domu młodej pary, ale ja nie chciałam i jechałam do znajomych, tylko mój kolega poszedł nocować u młodej pary. Dostałam wiadomość od kolegi że wczoraj po południu on zamierza sam wracać z domu młodej pary do celu 50 km beze mnie. Błagałem żeby on zabrał mnie z domu znajomych, on na początku nie chciał ale w końcu zgodził. Jak wczoraj spotkałam z kolega i przeprosiłam że narobiłem ogromnego wstydu i żałowałam że uprawiałam seksu z jakiś facetem. On był zły i powiedział że to trudno że tak wyszło. A dziś chciałem jeszcze raz przeprosić i wynagrodzić coś koledze , postanowiłam napisać sms i do tej pory jeszcze nie dostałam odp i wydaje mi że kolega przeczytał sms ode mnie i nie chciał odpisać, nie wiem co powinnam dalej zrobić...

Gość gość
Jesteś w kobietą czy mężczyzną?

Gość gość
jestem kobieta

Gość gość
Kolega ma Cię za dziwkę i nie chce Cię już znać. Ponadto zepsułaś jego reputację, bo to on przyprowadził Cię na weselę. Przykro mi to pisać, ale na to wygląda.

Gość gość
gość dziś Jesteś w kobietą czy mężczyzną? Zzz Tez chcialem to napisac

Gość gość
To Afrykańska biegaczka gender