Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościu 33

Przyjemność za przyjemność

Polecane posty

Gość gośćkobietka
Nie obraź się ale jeśli czujesz się oszukana itp to współczuję Ci, ale Wasza relacja to nie moja sprawa. To najczęstszy błąd w podejściu ludzi do takich znajomości. Dla mnie tutaj nie ma wyłączności. Nikomu jej nie obiecuję i od nikogo jej nie oczekuję. Moim zdaniem jednak to co napisane prywatnie, tam powinno zostać.

Gość gość
Obrażanie się nie leży w mojej naturze to raz, dwa nie napisałam niczego co by dotyczyło prywatnych kwestii a trzy szczerze mówiąc wolę aby ktoś mi powiedział coś wprost niż kluczył dookoła. Miły z niego gość, szkoda tylko że nie potrafi powiedzieć "Miło było ale się skończyło". Mniejsza o to. Nie mam zamiaru Wam przeszkadzać Życzę powodzenia.

Gość gośćkobietka
Podziękowałabym ale nie mam pewności czy nie byłam przez Tobą? A to drań dopiero:P za karę meldujesz się autorze na waleta i chłosta...:D ciekawe kobieto gość kiedy pożałujesz tej pochopnej decyzji:) niewielu tutaj miłych gości...

Gość gościu 33
Tak sobie czytam i muszę zawiedzioną koleżankę sprostować. Mianowicie, z nikim z tego forum nie pisałem mailowo od dobrego roku a może i dłużej, więc mało prawdopodobne bym to ja był tym winnym kluczenia i kombinowania Damianem :) Chyba że się mylę :p Mogę być na Waleta, ale chłostać ja będę :D

Gość gość
Tutaj piszą ci sami ludzie od dłuższego czasu.Próbują nawiązać nowe kontakty bez swoich znanych nicków.

Gość gość
Sam piszesz, że przed rokiem, z kimś stąd pisałeś.:-)

Gość gośćkobietka
Eee to i na moją diabelską listę się raczej nie łapiesz:( ale no wiesz? Przemoc wobec kobiet?:P

Gość gość
Paradoks Kafe. Grono ludzi, którzy widzą się w każdym gościu. Jeżeli gość źle o kimś pisze, to wiadomo, że to ten i tamten, bo mnie nie lubi. Jeżeli gość kogoś podrywa, zaraz odzywając się zawiedzenia neto-kochankowie. ;)

Gość gość
Cieszę się, patrząc z perspektywy czasu, że miałam okazję poznać tutaj kilku facetów, zanim wzięli się za ochłapy.;-)

Gość gość
Ale co z tego ze ich poznalas? W lozku z nimi nie bylas.

Gość gość
Nie miałam takiego zamiaru.

Gość gość
Tak platonicznie?

Gość gość  L
Dzień dobry. Dywagacje z rana ? Lepszy jest uśmiech:)

Gość gość
gość dziś Cieszę się, patrząc z perspektywy czasu, że miałam okazję poznać tutaj kilku facetów, zanim wzięli się za ochłapy.oczko.gif X To żeś pojechała. Nieładnie. :O

Gość gość
Dla zabawy gościu.:-) Nie jesteśmy tu wszyscy z tego powodu?

Gość gość
Dlaczego pojechałam?Śmiać mi się chce, z powstania sławnej arki np.

Gość gość
gość dziś Dlaczego pojechałam?Śmiać mi się chce, z powstania sławnej arki np. X Czy ja wiem czy to jest śmieszne, moim zdaniem tragicznie. Ludzie przypisują sobie nieczyste intencje, nie potrafią dojść do porozumienia, tworzą jakieś lepsze nieba, tracą na obiektywności. Chodziło mi o "ochłapy", a "ochłap" jest przecież czyimś dzieckiem , przyjacielem, partnerem, człowiekiem. No wiesz. ;)

Gość gość
Pewnie nie wie ;)

Gość gość
Dlatego nie warto tu pisać na dłuższą metę, ale sentyment zostaje. (mimo wszystko) A ja jestem sentymentalna. ;)

Gość gość
A mnie i tak śmieszy, że trzeba komuś było prywatne forum zorganizować, żeby się dopchać.

Gość gościu 33
Wydaje mi się że trochę, odbiegamy od tematu. Wątek był o mojej chęci na plener , a zrobiła się dyskusja na temat tego kto kiedy i z kim na tym forum pisał lub był :p . Gość 8:00 tak pisałem , a nawet spotkałem ale rozstaliśmy się w zgodzie, a piszemy sporadycznie ale wciąż. Gość kobietka , odrobina przemocy w odpowiedniej sytuacji... czemu nie :D

Gość gość
gościu 33 Czy nie byłoby prościej znaleźć tu odpowiedni kontakt, gdyby od początku było jasne czego oboje oczekujecie?Ludzie tu szukają partnerów życiowych nawet.

Gość gość
Gościu 33, bo dlatego to forum tak wygląda. Tutaj właśnie poszło o to kto z kim, po co i dlaczego. Z forum erotycznego zrobił się twór, gdzie ludzie wolą pisać takie brednie, niż skupić się na tematyce ero. ;) Przekonałeś się już chyba na własnej skórze. :D Flirtuj sobie spokojnie. 😴 ;)

Gość gościu 33
Pewnie tak, szczególnie wtedy gdyby ludzie trzymali się interesujących ich wątków. Ale niestety niektórzy tak nie potrafią. Tak przekonałem się niejednokrotnie :)

Gość gość
Ja zrobilem przyjemnosc mojej sasiadce. Ma 74 lata, zdrowa i przystojna, nie byla nigdy w stalym zwiazku. Przyznala mi sie ze chciala by mnie zobaczyc nago. No i zrobilem jej ta przyjemnosc.

Gość gość
gość dziś Dobre serduszko. ;) Ciekawa jestem jaką Ty miałeś przyjemność? :D

Gość gość
Nic nie da trzymanie się tematu, bo jak tylko fajnie zaczniesz pisać zaraz przyturlają się dropsy.

Gość gość
Jaka ja mialem przyjemnosc? Zgadnij.

Gość gość
gość dziś Zgaduję, że satysfakcję z pomocy bliźniemu. 😴 Bo chyba nie erekcję? :(

Gość gość
Wlasnie ze erekcje.