Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie, jaką figurę wolicie u kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Czy wolicie kobiety niskie i pulchne, czy wyższe i szczuplejsze? mam problem, ponieważ mężczyzna, z którym się spotykam wyznał mi, ze zawsze wolał niższe i pulchne- że to jego ideał, ja natomiast należe do tego drugiego typu i źle sie z tym czuję, nie wiem, czy jeżeli nie trafi na swój ideał to mnie nie rzuci. A Wy- panowie, jaki typ kobiecej sylwetki wolicie?

Gość gość
Zależy mi na mężczyźnie i po raz pierwszy żałuję, że wyglądam jak wyglądam...

Gość gość
I sie z nim spotykasz Prowo 2/10

Gość gość
Wolę kobietę gruche niż jabłko.

Gość gość
Ja lubię pulchne. Kiedyś pokochałem szczuplutką. Okazała się straszną suką. Teraz żałuję i chudych unikam.

Gość gość
Jakby mi facet tak powiedział to by dostał w ryj

Gość gość
Spotykam się, pokochałam go, on mnie ponoć też, ale po tym wyznaniu mam straszne watpliwości, czy powinnam dalej w to brnąć, bo przecież, skoro jestem przeciwieństwem jego ulubionego typu sylwetki, to przecież gdy spotka swój ideał, to może mnie rzucić.

Gość gość
Rzuci napewno.

Gość gość
A ty mu nic nie powiedziałaś Hahaha Facet nie będzie w związku z kobieta która mu sie nie podoba

Gość gość
ja akurat jestem kobietą, która nie zwraca uwagi na wygląd, nie mam ideału mężczyzny, nie ważne dla mnie, czy grubszy, czy chudszy, czy wyższy, dlatego nie mogłam mu nic odpowiedzieć na ten temat. Ale sama też go spytałam, czy skoro jest mną zainteresowany, to czy jestem w jego typie także zewnętrznie. odparł, że pod wzglęem osobowości własnie takiej kobiety szukał, ale nie będzie kłamał, bo wizualnie jego ideałem są kobiety niższe i grubsze- takie kuleczki- jak to nazwał. A ja sama mam 170 wzrostu i szczupłą budowę, wiec jestem zupełnym przeciwieństwem jego kanonów piękna.

Gość gość
No własnie podobam mu się- pod względem osobowości, charakteru, wartości- tylko tyle.

Gość gość
01:11 Hahaha I duupy mu dajesz

Gość gość
Mysle, ze to prowo Jak facetowi sie podobaja wysokie to z niska sie zada z braku laku Jak podobaja sie niskie to nigdy w zyciu nie pojdzie z wysoka, ma fobie wzrostu:D

Gość gość
Gr****-małe cycki -wielkie dupsko i nogi jak balony. Jabłko-duży biust. mała pupka szczupłe nogi, talia w zalezności od stopnia zadbania-szczupła bądź nie Gr**** zawsze ma tęgie nogi i małe cycki Zdecydowanie jabłko jest idealne.

Gość gość
Jabłko - duże brzuchy maja Klepsydra najlepsza

Gość gość
Czyli jednak panowie wolą te grubsze kobiety, okraglejsze.

Gość kochan71
Ja ze swojego doświadczenia wiem że faceci wolą te chudsze gdy byłam grubaskiem faceci nie zwracali na mnie uwagi dopiero jak zrzuciłam nadmiar kilogramów zaczęło się coś dziać ale to wszystko dzięki Afrykańskiemu Mango http://afrikanmango.pl plus regularne posiłki i bieganie 3x w tygodniu i efekt idealny!

Gość gość
mi sie podoba Ula Brzydila jak wiesz okim mowie ,i duchowo i cielesnie :-D :-P

Gość gość
szczupłe, 170 wzrostu, duzy biust ale nie wielgachny. Żadne jabłka z brzuchami, żadne gruchy z wielką dupą i grubymi krótkimi nogami

Gość gość
Gruszka lepsza niż jablko bo gruszki mają szczupłą i wyraźnie odznaczającą sie talie i dużą seksowną pupe, kragle ponętne uda to kwintesencja kobiecości. Jabłko z piwnym brzuszkiem i bez tali z patykowatymi nogami nie jest dla mnie atrakcyjna. A długość nóg nie zalezy od typu sylwetki tylko od wzrostu tak gruszka jak i jabłko może miec długie albo krótkie nogi.

Gość gość
Nogi gruszki sa tylko nieco masywniejsze ale nie musza byc krótkie.

Gość gość
Mojemu sie podobaly niskie, ja jestem wysoka, nawet jak przytylam to za mna szalal.