Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coś zabiło moją kociczkę?!

Polecane posty

Gość gość

Witam. Godzinę temu wróciliśmy z mężem do domu i ogarną nas szok. Otwieram drzwi a tu bałagan i ogromny smród. Wszystko w kuchni potłuczone i pełno kup kocich. Jakieś zwierze weszło do domu przez otwarte okno w którym są kraty i zaatakowało moje kotki (zawsze jak wyjeżdżałam to zostawiałam kotom otwarte okno). Jednej udało się uciec ale ma paskudną ranę na udzie i jest bardzo obolała, znalazłam ją na drzewie obok domu. Niestety drugiej kotki nie ma i myślę, że została zabita. Kotki mają 5 miesięcy. Czy ktoś z Was miał taki przypadek? Jakie zwierze mogło wejść do domu i zaatakować kotki? Zaznaczam, że okno jest zabezpieczone kratą więc zwierze to nie mogło być duże. A i jeszcze jedno - na kracie znalazłam aksamitną, długą sierść koloru szaro-czarnego.

Gość gość
To był alien

Gość gość
Pytam na serio...

Gość gość
Odpowiadam serio, alien porwał mojego pieska, to wszystko alieny robią

Gość gość
Po za tym alien raczej sierści by nie zostawił ;/

Gość gość
"Jakie zwierze mogło wejść do domu i zaatakować kotki? " xx Każde, które dało radę przecisnąć się przez prenty. Mógł to być inny kot, dominujący samiec, który wyczuł na swoim terenie potencjalną partnerkę lub zagrożenie ze strony samotnych, obcych młodych.

Gość gość
O kurde, "prenty". Chyba lepiej pójdę już spać.

Gość gość
Teoretycznie mógł to być inny kot ale dlaczego oszczędził jedną kotkę? Myślałam o jenocie bo sierść by na to wskazywała. Mieszkam pod lasem więc różne zwierzaki się wałęsają.

Gość gość
Widzę, że nikt nie potraktował mojego tematu serio. Ja nie ściemniam. Naprawdę to się wydarzyło. Boję się, że to zwierze wróci po drugą kotkę.

Gość gość
Alieny czasem jedzą mięso zwierząt i zostawiają sierść , nie rozumieją ze to niehigieniczne w świecie ludzi

Gość gość
Naszło mnie jeszcze jedno. Jeśli to zwierze miało wściekliznę...? Kurcze naprawdę zaczynam się bać. Mam małe dziecko.

Gość gość
Może to byli Oni? Przyszli po Hawajską oraz Kawę?

Gość gość
Bardzo śmieszne. Aż szcze po nogach. Co za idiota w UFO wierzy!!!

Gość gość
Bardzo śmieszne. To jest poważna sprawa!

Gość gość
Kuna to masz pewne

Gość gość
No nareszcie coś z sensem. Może to i kuna. Sąsiadom czasem kury znikają.

Gość gość
Nam kuna weszla do piwnicy, pogryzla buty, jakieś szmaty, weszla właśnie okienkiem

Gość gość
I co zrobiłaś/łeś z tą kuną? Chyba muszę kupić klatkę i ją złapać bo będzie wracała. Kurcze szkoda kociaków.

Gość gość
To alien był, wiec nic nie zrobisz

Gość gość
Wymyśl coś lepszego od aliena bo to się nudne robi

Gość gość
Alieny nas kontrolują, smutne,ze nie zdajesz sobie sprawy

Gość gość
Jasne alieny kontrolują ludzi, prześlizgują się przez kraty do domów, pożerają koty a przy okazji częstują się pizzą i kawą. niezła koncepcja. oby tak dalej

Gość gość
Alieny rzadza

Gość gość
Chyba tylko Cb kontrolują. Mają nad Tobą przeogromną władzę, że piszesz takie bzdury. Myślę, że to mogła być kuna. Wyczuła żarcie i natknęła się na Twoje kociaki. Ciężko było jej odmówić takich smakołyków więc zaatakowała. Co do obcego kota. Raczej wątpliwa sprawa bo zabił by oba kotki a kuna zadowoliła się jednym więc drugi miał szansę przeżyć.

Gość gość
( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ ͜ʖ ͡°) ( ͡° ل͜ ͡°) ( ° ͜ʖ °) (˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵) ( ͠° ͟ʖ ͡°) ( ͠° ͟ʖ ͠°) ( ͠° ͟ ͜ʖ ͡°) ( ͠° ͟ ͜ʖ ͡ ͠°) ᕦ( ͡° ͜ʖ ͡°)ᕤ ( ͡~ ͜ʖ ͡°) ( ͡o ͜ʖ ͡o) (˵ ͡o ͜ʖ ͡o˵) ͡ ° ͜ʖ ͡ – ✧ ( ͡͡ ° ͜ ʖ ͡ °) ( ͡° ͜ʖ ͡°)>⌐■-■ ( ͡⌐■ ͜ʖ ͡-■) (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง ( ͡☉ ͜ʖ ͡☉) ( ͡° ͜ʖ ͡ °) ʕ ͡° ͜ʖ ͡°ʔ ( ͡o ͜ʖ ͡o) ( ͡° ͜V ͡°) (☞ ͡° ͜ʖ ͡°)☞ ( ‾ ʖ̫ ‾) ( ͡° ʖ̯ ͡°) ʕ ͡° ʖ̯ ͡°ʔ ( ͡◉ ͜ʖ ͡◉) ( ͡ᵔ ͜ʖ ͡ᵔ ) ( ͡°⁄ ⁄ ͜⁄ ⁄ʖ⁄ ⁄ ͡°) ( ͡☉⁄ ⁄ ͜⁄ ͜ʖ̫⁄ ⁄ ͡☉) \( ͡° ͜/// ͡°)/ (´༎ຶ ͜ʖ ༎ຶ `)♡ ✺◟( ͡° ͜ʖ ͡°)◞✺

Gość gość
Lis, jenot albo kuna ale raczej kuna bo najmniejsza i większa szansa, że udało jej się dostać do domu

Gość gość
Dodać należy jeszcze łasicę, gronostaja oraz tchórza.

Gość gość
Jak dla mnie to był obcy kot. Kiedyś moja kotka miała młode w piwnicy i nagle wszystkie zniknęły. Niedługo potem znów miała ruję i nowe maluchy a jak wiadomo kocury tępią nie swoje dzieciaki. Tylko po co miałby zabijać pięciomiesięczne koty?

Gość gość
Ogólnie podejrzane są wszystkie łasicowate. Najlepiej złapać i ubić bo z doświadczenia wiem, że jak raz się taka łajza pokaże to zaraz się rozkręca na maxa i rozpierduchę zaprowadza w otoczeniu. Piwnice i strychy są oblężane do maksinum wytrzymałości. Wszystko pocięte w drobiazgi i zniszczone. Łajza szuka miejsca na zimę widocznie jak do domu wlazła,

Gość gość
ja jestem za alienami alieny przenoszą wścieklizne!