Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SkórnySmakosz

Jestem uzależniony od jedzenia własnej skóry...Czy jestem dziwakiem?

Polecane posty

Gość SkórnySmakosz

Proszę mnie nie oceniać. Odkąd byłem dzieckiem zawsze miałem dziwną obsesję na punkcie degustacji wszystkiego, co mogłem . Wkładałem wszystko w usta ... Kamienie, błoto, kwiaty, zabawki , szkło i zabawki. Ale przede wszystkim , moim ulubionym przysmakiem zawsze była skóra. Mam na myśli nie tylko płatki skóry, mam na myśli małe paski skóry. Minusem jest to , że lubię moją własną skórę najbardziej , a czasami odcinam cienki pasek skóry z jednej z moich kończyn i umieszczam ją na języku , aby delektować się smakiem . Pewnego razu mój przyjaciel poparzył się i kiedy jego skóra odchodziła po początkowym oparzeniu , ja obrałem skórę z jego pleców i włożyłem do kieszeni , aby spróbować później , pod pozorem zabawy . To wymknęło się spod kontroli , mam słoiki z własną skórą pod łóżkiem, skórka dojrzewa i chcę wyprodukować różne smaki . Chodzę do psychologa i staram się poznać przyczyny tego problemu. Co o tym sądzicie?

Gość gość
Tak, jestes dziwny

Gość gość
Jesteś kanibalem. Ciekawe skąd se ta skórę sciagasz ze masz całe sloiki pod łóżkiem hahah

Gość gość
pojebało

Gość gość
Pewnie masz łuszczycę i ogryzasz .Smacznego

Gość gość
O kurde ja mam to samo lubię jeść ta skórkę wokół paznokci i jak z ust sie luszczy to obgryzam do krwi nieraz. :D

Gość gość
jprdl :D

Gość gość
:D:D:D:D