Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Zrezygnowanakobieta

Rzadkie spotkania czy powinnam zrezygnować z tego zwiazku??

Polecane posty

Gość Zrezygnowanakobieta

Bardzo rzadko sie spotykamy. Jestesmy ponad rok ze soba. Oprócz odleglosci nie mamy aktualnie zbytnio warunków. Zblizenia miedzy nami do tej pory to tylko seks oralny. Facet nie napieral absolutnie na seks. Jeszcze nigdy tego nie robil, bo wciaz powtarza, ze bez milosci nie chcial. Ja swoj pierwszy raz mam za sobą, choc zycie erotyczne ubogie :) Zazwyczaj spotykaliśmy sie na randkach w samochodzie, bo to jedyne miejsce gdzie mamy trochę intymnosci. Jakis czas temu rozmowa o seksie, ze oboje jestesmy gotowi na to i ze to co robimy teraz to dla nas obojga juz za mało. Nagle pojawil sie problem rzadkich spotkan, rzadszych niz były. Przyciąganie z jego strony. Pomyślałabym ze mu nie zalezy, ale kontakt tak intensywny, setki wiadomosci, zainteresowanie, telefony, gdy troche zamilklam ciagle sie dopytywal co i jak. Wiec nie chodzi o brak zainteresowania. Kilka dni temu w****ilam sie i prosto z mostu o tych spotkaniach, jaki z tym ma problem dlaczego jest tak. Po dlugim moik naciskaniu przyznal, ze chodzi o samochod, ze on chce ze mna normalnego seksu a tam nie ma warunków. Ok rozumiem ja też tego chce, ale poczułam soe urazona, ze bez seksu to co nie moze sie spotykać??? Chodzi o wspolny czas, spacery itd. Czy w tej chwili chodzi mu juz tylko o seks??? Z drugiej strony nie napieral na lozko od poczatku, wiec niby wiem, ze nie sluze mu do tego. Kontaktuje sie ze mna codziennie, nie tylko gdy chce sie zobaczyc, z kazda p*****lka leci do mnie, radzi sie, chocby telefonicznie. Nie moge pogadac z nim o tym, bo jak klotnia to zamyka sie, czeka az mi przejdzie, a nie chce go irytowac kolejnymi wyrzutami, bo juz nawiercilam mu dziurę w brzuchu tymi spotkaniami. Tylko strasznie mnie zabolalo to zdanie, ze rzadko sie spotyka bo chce sie kochac a nie ma miejsca...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować