Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

operacja żylaków

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy ktoś robił operację żylaków za granicą? Bardzo jestem ciekawa Waszych doświadczeń i wszystkiego co się z tym tematem wiąże, a więc: cena, polecane kliniki no i oczywiście efekty ( krótko i długoterminowe). Bardzo będę wdzięczna za rady i wszelkie informacje :)

Gość grymałka
ja mam żylaki zapisane w genach, więc jedyne rozwiązanie to była operacja na żylaki, poddałam się w lux medzie zabiegowi skleroterapii, jestem bardzo zadowlona z efektów, zabieg praktycznie bezbolesny, następnego dnia mogłam spokojnie iść do pracy bo dobrze sie czułam, więc sam zabieg polecam, bo naprawde pomaga rozwiązać problem.

Gość gość
Dzięki za odpowiedź, ale czy myslisz że na duże żylaki ciagnące się przez całą nogę skleroterapia w lux medzie pomoże?

Gość gość
Jestem po operacji żylaków, teraz moje nogi wyglądają naprawdę dobrze. Ale jeszcze prewencyjnie kupiłam sobie w http://www.cezmed.com.pl/ skarpetki i pończochy przeciwżylakowe. Mam nadzieję, że problem nie powróci.

Gość grymałka
a jakiej operacji się poddałaś? ja miałam robioną skleroterapię w Lux Medzie i po zabiegu nie musiałam nawet nosić żadnych rajstop uciskowych, więc zabieg był mało inwazyjny bo po nim mogłam normalnie funkcjonować.

Gość Fokiel
Przypominam, że to nie my wybieramy rodzaj zabiegu czy operacji - chyba, że lekarz da nam wybór, tylko to lekarz powinien dobrać odpowiedni sposób leczenia, najskuteczniejszy. Przynajmniej tak w przypadku żylaków robią w http://www.kriocentrum.com/ i moim zdaniem to najbardziej bezpieczne rozwiązanie.

Jestem pod opieką doktora Batijewskiego który przyjmuje w klinice Kriocentrum i z całego serca polecam jestem bardzo zadowolona.

Gość rokicka
ja robiłam sobie skleroterapię w lux medzie, zabieg skuteczny i praktycznie bezbolesny, spokojnie można następnego dnia iść do pracy, nie ma obaw przed zabiegiem.

Gość cyrylka
no tak skleroterapia jest małoinwazyjna, dlatego sporo osób decyduje się na takie rozwiązanie, bo po zabiegu można praktycznie odrazu zacząć normlanie funkcjonować.

ale trzeba pamiętać o wcześniejszej diagnozie. Ja na szczęście miałam drożne żyły więc wystarczyła skleroterapia. Po zabiegu otrzymałam pończochę uciskową i musiałam w niej chodzić przez kilka dni.

Gość faraonkaa
no ja po zabiegu skleroterapii mogłam następnego dnia pójść normalnie do pracy więc zabieg jest praktycznie nieinwazyjny, obiłam go sobie w lux medzie, opieka na najwyższym poziomie.