Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szatan®

Czasem sobie myślę że ludzie są najgorszym złem na świecie..

Polecane posty

... potrafią zadać sobie i innym tyle bólu. Nie wiem czy nie jesteśmy gorsi od zwierząt, one kierują się prostymi zachowaniami i nie ma w nich tyle nienawiści i obłudy, kieruje nimi głównie instynkt przetrwania. Potrafimy być też inni pytanie jest dlaczego nie chcemy? ;-)

Gość gość
widocznie mamy powody ;)

Gość gość
Tylko chciwość. Ludzie nie. Wykluczymy gen chciwości i będzie sielanka. http://qck.pl/Wqt

Gość gość
Zalezy jakie niszczenie masz na mysli?

Gość gość
Niszczenie...mobbing masz na mysli ? ;) Napisz konkretniej to Ci odpowiem bo zaraz sobie ide :P

Gość gość
Angie Agnieszka Orzechowska Fanów: 1 Zobacz teksty piosenek > angie_agnieszka_orzechowska Zgłoś błąd Edytuj Komentuj Zostań fanem O wykonawcy Płyty Agnieszka ma 28 lat, pochodzi z Namysłowa koło Opola, jest modelką, aktorką i piosenkarką, która na oczach całej Polski staje się gwiazdą i ciężko pracuje na swój sukces. Ze względu na oczy, rysy twarzy i długie, ciemne włosy nazywana jest polską Angeliną Jolie. Każde publiczne pojawianie się Angeliny i jej małpki Angel budzi ogromne emocje, podwyższa oglądalność i powoduje setki, a nawet tysiące komentarzy w internecie. To dlatego profil Agnieszki na Facebook'u bije rekordy popularności.

Gość gość
ja niszczę tylko jego a nie siebie, takie hobby wyselekcjonowane mam... takie unikatowe... pozwala mi odkrywać sadystyczne zapędy z samych glębin mojego umyslu:P