Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kali2016

Miłość do prostytutki

Polecane posty

Gość Kali2016

Nie dawno byłem w trudnej sytuacji psychicznej. I po namowach kolegow postanowilem skorzystać z uslugi z jednej prostytutek. Po wejsciu do jej lokalu troszke balem sie skorzystac z jej uslug, bo jak ja zobaczylem to jakbym dostal zauroczenia. Nigdy nie spotkalem tak ładnej i milej kobiety. Głupio mi bylo korzystac z takich uslug. Ta kobieta wydała mi sie idealem miła, bardzo ładna wrecz ideal. Bardzo czulem sie nie zrecznie, że spotkalem taka kobietę w takim miejscu choc to byl mój ostatni raz. Bo nie potrafilbym placic kobiecie za jej nierzad. Moje pytanie czy istnieje w ogole jakas szansa spotkania z taka kobieta poza jej miejscem pracy ? Bardzo mi na niej zalezy a po drugie chcialbym jej jakos pomoc, choc Sam jestem Młodym chłopakiem i niezbyt bogatym.

Gość gość
Pomóż jej wydostać się z tego bagna...może właśnie po to się to stało...grozi jej piekło na ziemi i po śmierci.

Gość AdminNet
Stary, codziennie mam innego ku#asa wszędzie, bardzo pewnie co godzinę innego i Ty chcesz coś takiego w domu trzymać? Myślisz że będzie Tobie wierna i uczciwie pójdzie do pracy? Nawet jeśli, to co napisze w cv, poprzednia praca: misjonarka- pomoc potrzebującym ? :-) Ok, to pikuś, co powiesz rodzinie, gdzie się poznaliście, na misji humanitarnej? :-) Moja rada, odpuść temat i znajdź POŻĄDANĄ dziewczynę!

Gość Kali2016
Chciałbym ale nie wiem jak, mówiła że możemy SMS pisać ale mam tylko numer służbowy jej . Było mi tak głupio, że postanowiłem tam jeszcze raz pójść i ja przeprosić, że byłem w takim miejscu, kupiłem jej kwiat i zapłaciłem za jej czas choć nieskorzystalem z usługi tylko porozmawiałem

Gość Kali2016
Każdy chyba na jakaś szanse zasługuje raczej z przyjemności tam nie pracuje

Gość gość
No to dziewczę wyciągnie z ciebie ostatni grosz, Była miła i uwodzicielska bo to jej praca, Udawała , że cię lubi Żadna kobieta nie zwraca na ciebie uwagi, wiec poszedłeś do burdelu , tam spotkałeś seksowna kobietę, która cię obsłużyła Hahaha i sie zauroczyłes

Gość Kali2016
Tego się właśnie boje, ale moze a nóż udało by sie z nią stworzyć normalna relacje.

Gość Kali2016
Mi seks nie chodzi. Psychicznie jestem rozłożony po tej sytuacji.

Gość Kali2016
Pewnie masz racje w tym co piszesz, ale chciałbym poznać zdanie wielu osób i kobiet, które tym sie trudniły jakieś wskazówki mogłyby mi udzielić

Gość Mariolka24h
Temat jeszcze aktualny? Nie wyobrażaj sobie za wiele, taka nasza praca by was zgodzić o uwodzić, jednym słowem dać wam to czego chcecie bo za to płacicie. Nie myśl coś was połączy na stałe i na poważnie, nie zaspokoisz jej tak jak do tej pory jest zaspokajana zarówno jeśli chodzi o se*X jak i o kasę. Jeśli rozumiesz co mam na myśli w komentarzu wstaw moje imie