Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola wahań się

Randka z adwokatem

Polecane posty

Gość Ola wahań się

Cześć wszystkim! Mam pytanie do bardziej doświadczonych (w randkowaniu) kobiet, czy raczej zwykła dziewczyna ( nie ma wybitnego zawodu, wybitnej urody i wykształcenia) może mieć szansę na związek z bardzo przystojnym i znanym w mieście adwokatem? Skończyłam studia, ale nie tak elitarne jak On, pracuję w finansach, ale toteż nie praca tak wymagająca jak Jego, nie jestem brzydka (zgrabna filigranowa blondynka), Ale on wygląda jak młody bóg... Nie wiem w ogóle czy mam się spotkać, by nie wyjść na idiotkę. .. wychowałam się na wsi, wyrwałam się z tego życia i sama starałam się żyć inaczej. Jego rodzina od pokoleń to prawnicy. To współczesny mezalians.

Gość Ola waham się
Jakaś rada?

Gość gość
Mezalians to by był gdybyś pracowała na kasie w biedronce i nie miała matury, ale skoro pracujesz w biurze to o co ci chodzi? adwokat nie musi się umawiać z panią adwokat. Jak ma ochotę to niech się umawia nawet z przedszkolanką, byle mieli o czym rozmawiać. Jak wam nie wyjdzie to trudno, ale przynajmniej nie będziesz żałować, że nie spróbowałaś. Więcej wiary w siebie dziewczyno :)

Gość Ola waham się
Dzięki

Gość Ola waham się
Któraś może była lub jest w podobnym związku? Czy taka relacja ma sens - oczywiście na dłużą metę. Nie zależy mi chwilowej przygodzie.

Gość gość
Mezalians? Nie.

Gość gość
dzisiaj pojęcie "mezalians" nie ma przełożenia w praktyce :) panuje wszechobecne "róbta co chceta" ....dla niego nawet lepiej, że stoisz "o stopień niżej" od niego - facet chce imponować kobiecie, a nie żeby kobieta go przyćmiewała

Gość gość
Facet jak każdy, bardziej wyważony, wyrozumiały może z racji zawodu. Wiele widział i mało co go zdziwi. Szuka normalności.