Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinowoo

Ojawy ciazy

Polecane posty

Gość Malinowoo

Hej trzy dni temu kochalam sie z mężem (21.08.2016) jestem 3 miesiace po cc . Kochalismy sie bez zabezpieczenia mam zatwarczenie od wczoraj i palac papierosa chce mi sie wymiotowac miesiaczke powinnam miec 29/30 sierpnia do tego mam okropne bole glowy obawiam sie ze moge byc znow w ciazy . Na test jest jeszcze za wczesnie prosze o rade

Gość gość
Bóle głowy i mdłości są od zatwardzenia a ciąża tak szybko nie daje objawów , poza tym miałaś już dni niepłodne więc spokojnie . Ze stresu też będzie Cię mdliło.

Gość mamakacpra5
Ja też kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia i mam teraz 3 letniego synka i dopiero 20 lat objawy ciąży to wymioty ból brzucha i niechęć do jedzenia przynajmniej ka tak miałam

Gość gość
Tak szybko objawy to chyba niemożliwe :) chce Ci sie wymiotować pewnie z nerwów, przerabiałam to :) najlepsze jest to,że okres dostałam dzień wcześniej a i tak mnie to nie przekonało,ze w ciąży nie jestem :D nawet wszystkie możliwe objawy miałam, łącznie z tymi, które sa juz w poźniejszych miesiącach :D

Gość gość
Ja juz rodzilas to chyba wiesz jakie sa objawy. U mnie najszybsze byly w terminie okresu. Nagle jak palilam zaczelo mi robic duszno, i tak z kazdym papierosem zawroty glowy, a zamiast okresu przyszly plamienia. A mdlosci i cala reszta z 2 tyg pozniej

Gość Malinowoo
Dziekuje za odpowiedzi ;-)

Gość gość
Poziom wiedzy naszego społeczeństwa jest straszny, debilizm. Trzy dni po sexie ma już objawy chyba glupoty

Gość gość
Jak nie wiesz skąd biorą się dzieci to najpierw się doucz a potem uprawiaj sex