Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się pocałować dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

Nie chodzi mi o to że boje się wogólne ale to już nasza 4 randka i wypadało by bo pomyśli sobie że jestem homo. Problemem jest to że obrzydzenie mnie fakt że kiedyś jakiś fasetv wsadzał jej do ust wiecie co i nie wiem kiedy to było może miesiąc temu może i mniej (my spotypami się od niecałych 2 tygodni ) Ja mam 23 ona 22

Gość gość
od tego czasu na pewno zdążyła umyć zęby

16:21 - Wymycie zębów i tak nie wystarcza...

Gość gość
to szukaj niewinnej i dupy nie zawracaj

Gość gość
Daj spokój sobie z tym, dziewic po 18 roku życia nie ma i nie będzie. Kobiety są teraz tak zezwierzęcone, że nie mają praktycznie zahamowań. Wbij sobie do głowy, że w każdej ktoś się kiedyś ślizgał.

Gość gość
a na której randce cie poinformowala ze inny facet wsadzal jej do ust?

Gość gość
Trochę Cię rozumiem. Sam miałem dziewczynę i było spoko do czasu aż mi powiedziała że miała już 3 chłopaków. Już nigdy więcej jej nie pocałowałem. Po tygodniu się rozstałem.

Gość gość
hahah biedaki, znikąd dziewicy:D i jaką macie alternatywę?

Gość gość
Ale mi nie chodzi dokładnie o to że mylą żeby tylko o samą świadomość dodatkowo dodam że znam jej byłego i to jest najgorsze

Gość gość
A wiecie Panowie dlaczego tak jest ? Bo nie kochacie tych kobiet, tylko chcecie mieć je na własność jak zabawki. Po co się w ogóle spotykacie z dziewczyną, do której nic nie czujecie ? Druga sprawa - nie ma się co zastanawiać nad całowaniem, skoro tego nie czujecie. Po co ? Nie czujecie wewnętrznej potrzeby całowania to nie zastanawiajcie się na siłę jak to zrobić. To się czuje albo nie, a jak nie czujecie to poczekajcie na swoją kolej, a do tej pory pukajcie jakieś łatwe panny bez całowania.

Gość gość
kobiety pragna roochaczy i mylnie mysla, ze mazczyzna jest dumny jak ma puszczalska dziewczyne