Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćcią

Faceci podniecają was kobitki w ciąży?

Polecane posty

Gość gośćcią

I co was rusza ;) w zapłodnionych kobietach? Czy mniejsze lub większe brzuszki ciążowe? Czy jędrne, bywa że dużo powiększone piersi z których już w czasie ciąży wydobywa się siara? :)

Gość gość
Mnie niesamowicie podniecają kobiety z brzuszkiem, pamiętam swoją żonę. Czemu o to pytasz?

Gość gość
Podniecaja nas ladne kobiety. W ciąży są aseksualne.

Gość gość
Każdego faceta podnieca nawet gdy nie jest w ciąży nawet ginekologa!!!..... Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek.. Dlatego zawsze przy każdym badaniu ginekolog cieki i porodzie mam męża bo mam do takiej obecności osoby bliskiej Prawo! !! Mąż się ze mną kochał rano a wieczorem rodziłam razem a było to dwa tygodnie po terminie. Dużo lepiej traktują rodzącą gdy mamy tatusia dziecka przy porodzie!!

Gość gość
Ale chyba nie jechaliście na ostro?

Gość gość
O lochach i kozach nie rozmawiamy więc nie wypowiadaj się w nie swoim temacie

Gość gość
19.29 bardzo ostro bo chciałam w końcu urodzić. Po dwóch tygodniach po terminie bym musiała iść do szpitala gdzie jest horror tam trafiasz nawet na zgon dzieci podczas porodu. Polska nie robi celowo statystyk zgonów rodzących i rodzonych dzieci! !! Dlatego porodu bez męża sobie nie wyobrażam bo ryzykuję za dużo zdrowie swoje i dziecka!

Gość gość
Mnie nie podniecaja bo sa juz 'zajete'. Kobieta bez brzucha wyglada na dostepna i plodna, wiec jest atrakcyjniejsza wzbudza hormony i zachowania atawistyczne. To wszystko biologia.

Gość gość
19.43 tak myślałem bo wiem że seks może wywołać poród ale w twoim przypadku było to wskazane