Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem gruba a moja matka dziwi sie czemu chlopakow nie przyprowadzam mimo wieku

Polecane posty

Gość gość

mam 26 lat nigdy zaden oczywiscie sie mna nie zainteresowal:) gruba jestem od dziecka teraz mam dobre 80 kilo przy 165 za dziecka bylam tuczona na swinka;) nigdy nic mi sie nie udalo zrzucic:D prawie matkę zabilam smiechem jak uslyszalam jej pytanie, ta kobieta nie wie, że zaden facet nie wezmie grubaski?:o przeciez to oczywiste

Gość gość
co ty tam wiesz ;) sa grube osoby, ktore maja nie tylko faceta, meza ale i w ogole powodzenie :P ja ostatnio bylam swiadkiem jak 3 mlodych chlopcow taksowalo wzrokiem przechodzaca dziewczyne, ktora wygladala jakby miala tak +10-15 kg nadwagi i wierz mi, ich miny dalekie byly od wysmiewania sie. u mnie w pracy 4 facetow (i to rozny przedzial bo najmlodszy mial 21 lat a najstarszy po 40tce) na 1 wybiera zawsze grubsze dziewczyny (bezczelnie podsluchalam kiedy obgadywali naprawde super chuda laske :P ) (nie lechce swojej proznosci, to do hejterow, bo ja akurat jestem szczupla i ciezko na te figure pracuje ;) )

Gość gość
no nie powiedziałabym. widziałam dziewczynę co ważyła tyle co Ty, szczupłe nogi, ale brzuszek jednak jak po ciąży, szerokie plecy, długie, gęste włosy do pasa i miała chłopaka i taką co - była szczupła, piersi miseczka c, okulary, włosy do ramion i była sama. Z tym ze ta 1 rozmowa szła jak po maśle, a ta 2 - nie bardzo miał się o czym rozmawiać. Każda sfora znajdzie swego amatora.

Gość gość
Taaaaaaa dobra dobra to, że faceci lubią grube to bajka, wymyslona chyba przez inne grubaski swoja droga sie nie dziwie grube mogla lubić facec***asący te dziewczyny, ale taki to jest niebezpieczny:/ autorka tematu.

Gość gość
Mezczyzni maja tak male wymagania ze nawet gruba i brzydka kobieta znajdzie przystojnego mezczyzne.

Gość gość
gość dziś taaa moze sie znajdzie taki co z braku leku bzyknie mnie grubaske ale szacunku i milosci w tym nie bedzie:o nie chce tak

Gość gość
moja sąsiadka bardzo otyła, twarz świnki pigi, taka larwa gruba bez figury, wszyscy sąsiedzi się z niej śmieli, a jakoś wyszła za mąż w wieku chyba 25 lat, więc tak naprawdę otyłość to nie problem, każda potwora znajdzie swojego amatora. Moja koleżanka ze szkoły, od której zawsze cuchnęło potem, niezbyt atrakcyjna, odrosty na głowie, a też szybko za mąż wyszła, najszybciej z klasy... Po urodzeniu dziecka sie roztyła i wygląda jak 50 letnia baba, a jednak męża ma...

Gość gość
Oj dziewczyny, same tutaj wypisujecie bzdury. A potem się dziwicie że tamta grubsza od was się zaręczyła, wyszła za mąż a wy same. Wygląd jest ważny, ale z lodowatą, roszczeniową, czy głupią pięknością życia nie ma. Kobiety wobec kobiet są zadziwiająco złośliwe ale i zazdrosne. Taka prawda.

Gość gość
bardziej to kwestia szczęścia... nie każda samotna jest wredna i złośliwa jak piszesz. po prostu często taka brzydka grubaska ma szczęście i tyle. tak samo z pracą jest. Głupi nieuk co nie umie poprawnie pisać dostanie dobrą pracę za 3 tys i się chwali po forach, a ktoś inteligentny nie ma szczęścia i pracuje za grosze na magazynie. SZCZESCIE i tyle, albo sie ma albo nie

Gość gość
gość dziś ...ta kobieta nie wie, że zaden facet nie wezmie grubaski? przeciez to oczywiste... x Dla każdego prymitywnego przygłupa, bez własnego pomyślunku :P.

Gość gość
no dobra powiedzmy ze grubasce trafi sie jeden typ co akurat ja zechce natomiast łądna szczupla ma 50 do wyboru

Gość gość
gość dziś ... Taaaaaaa dobra dobra to, że faceci lubią grube to bajka, wymyslona chyba przez inne grubaski... x Napisał KRETYN, wyobraźni i wszelkiej spostrzegawczości pozbawiony :P.

Gość gość
nie mieszaj pracy z życiem osobistym. Moje obserwacje sa takie że dziewczyny są gorsze w zachowaniu od chłopaków. Gdy kobieta zaprzecza swojej kobiecości staje się potworem.

Gość gość
gość dziś ...taaa moze sie znajdzie taki co z braku leku bzyknie mnie grubaske ale szacunku i milosci w tym nie bedzie nie chce tak... x Na szacunek i miłość trzeba sobie zasłużyć. Te sprawy, nie mają z wagą ciała, zbyt wiele wspólnego.

Gość gość
gość dziś ... no dobra powiedzmy ze grubasce trafi sie jeden typ co akurat ja zechce natomiast łądna szczupla ma 50 do wyboru... x Ładna kobieta, ma większy wybór, ale samą "ładnością" prawdziwej miłości nie zdobędzie. Jak baba jest głupia i wredna, to czy gruba, czy chuda starą panną zostanie.

Gość gość
A ile jest brzydkich a mają przystojnych mężów. Ona niska, gruba jak beczułka, jak była panną też taka była a on 190 wzrostu, przystojny, dobrze zbudowany, Facet jak marzenie. I są ze RAZEM szczęśliwi. O gustach, uczuciach nie dyskutuje się.

Gość gość
Nie ma co wymyślać, że faceci lubią grubaski, bo pewnie ponad 90 procent nie lubi. Ale jest jakiś niewielki procent, którzy właśnie lubią takie kształty. Trzeba mieć więc dużo szczęścia, żeby akurat na takiego trafić. Na pewno pomaga miła aparycja. Są też jednak setki przykładów, kiedy grubasce podoba się jakiś facet, ale on ją odrzuca, bo grubaski go nie pociągają zupełnie. I nie ma się co obrażać, każdy ma prawo do swoich preferencji. Nikt nie przebije dziewczyny ładnej, zgrabnej i z dużym biustem. Ani grubaski ani chudzielce bez biustu.

Gość gość
Na to nie ma reguły. Ja z wyglądu ogólnego i wagi jestem przeciętna ok. 58 kg /168 cm. Kocham być sama i nie wychodzę za dużo z domu. Jestem starą panną ze sporym staropanieńskim stażem. Gdy jednak opuszczałam dom :) to zdarzało mi się spotykać zainteresowanych mną mężczyzn. Myślę, że styl życia w ogromnym stopniu, wg. mnie to może i nawet w 90 % decyduje, czy mamy powodzenie u płci przeciwnej. Nie można zawsze powiedzieć: ona jest sama bo jest gruba/brzydka/ma charakter mało przyjemny. Jak nie bywasz wśród ludzi zawsze będziesz sama. Więc jak Ci dziewczyno zależy na chłopakach to ich po prostu poznawaj, a jakiś się zainteresuje.

Gość gość
Pora się wziąć za siebie i schudnąć. Odseparowac się od kuchni matki, zacząć codziennie maszerowac kilka kilometrów, potem biegać. Jeździć na rowerze. Zrezygnować ze słodyczy, ciast, pizzy, pączków. Da się, osoba z rodziny schudła 35 kg lata temu, i trzyma figurę do dziś. To ciężka praca, ale warto się zdyscyplinowac dla siebie. Dlaczego napisałam o separacji od kuchni matki? Bo mawia się, że nie dziedziczy się otyłości a kuchnię matki.

Gość gość
rudawrednasucz dziś ...Moja eks sąsiadka wieloryb polowała na pijanych chłopaków pod koniec imprezy... x A Ty właziłaś na tych, którzy już nawet uciekać nie mogli :P :P :P.

Gość rudawrednasuczz
19:04 Właziłaś? :D Mam powodzenie w przeciwienstwie do was prostaczki.

Gość gość
Nie dziwie sie takiego tłuściocha to bym nawet palcem nie dotknął ale nie martw się są jeszcze fetyszyści co lubią jak sie ich cielskiem przygniata :D

Gość gość
19:23 Ciekawe jak ty wyglądasz. Pewnie jeszcze gorzej.

Gość karolaipiotr
Nie wszyscy facec***atrzą tylko na wygląd;) ja dzięki swojemu narzeczonemu;) schudłam bo to on mnie wspierał nie odszedł ode mnie kiedy byłam gruba;) i to się ceni;) Zamówiłam sobie Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl zaczęłam jeść regularnie 5 posiłków,chleb tylko rano a nie jak wcześniej na kolację ;) oczywiście ruch również był razem wychodziliśmy wieczorem na szybki,długi spacer;) i tak schudłam 40kg w 5 miesięcy!