Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedział ze kocha była!!

Polecane posty

Gość gość

Witam historia tego związku jest długa i skomplikowana. Znaliśmy się długo mieszkamy na tym samym osiedlu tylko parę domów dalej. Na początku krecilismy lecz wychodziło po prostu cześć i tyle. Wiem ze mial dziewczynę kochał ją niby bardzo. Tylko był jeden problem mieszkała daleko nie mógł znieść tego ze nie mogą się co weekend widzieć (ponad 300, pytanie skąd się poznali... Otóż na dyskotece, ona przyjechała do ciotki) . On pracował ona się uczyła bodajże ostatnia klasa liceum. Mieliśmy zaproszenie na urodziny kolegi,zrobili ognisko oczywiście % no i w pewien chwili o coś się sprzeczylismy no i zaczęła się kłótnia poszłam do samochodu zaczęliśmy się przepraszać a ten ze i tak kocha Anie (dajmy przykład ze tak miała na imię) rozplakalam sie i poszłam. Na drugi dzień mnie przeprosił powiedział ze nie kocha itp) wiecie sama nie wiem co mam myśleć. Wiem ze to nie było takie w nerwach żeby mi dowalic. Z resztą sama nie wiem :( wiem ze czasem dzwonił do niej, teraz już nie. Doradźcie coś od dzisiaj mam wątpliwości... Facet ma 24 lata ja 21

Gość gość
Nikt mi nie pomoże? Help... :(

Gość gość
Jak dawno sie rozstali?

Gość gość
W styczniu 2015

Gość gość
No to widocznie kocha ją a nie ciebie. Masz przesrane.