Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia211111111

Czemu tak jest?!

Polecane posty

Mam 22 lata i jestem wciąż dziewicą. Próbowałam stracić dziewictwo 3 razy, bez skutku. Po prostu byłam ciekawa jak to jest. Jeśli chodzi o facetów to nie jest tak, że każdy mnie pociąga i z każdym pójdę do łóżka byle stracić dziewictwo. Mam bardzo duże powodzenie i znam swoją wartość. Z natury jestem dość niedostępna i wredna. Jednak raz do roku hormony biorą górę i nie myślę racjonalnie. Generalnie tego wieczora nie zamierzałam przespać się z tym kolesiem. Chciałam go jedynie poznać i pójść spać przytulona do niego. Chciałam poczuć czyjąś bliskość i ciepło. Jednak on myślał zupełnie inaczej, ponieważ zaczął robić coś czego nie powinien. Dałam się lekko ponieść pozwalałam mu na to. Myślałam, że stracę dziewictwo. Jednak koleś okazał się być tym 'doświadczonym' i chciał wejść we mnie bez zabezpieczenia. Oczywiście nie pozwoliłam mu na to, powiedziałam 'coś' a on wyszedł jak obrażona dziewczynka. Kolejnym facetem był przypadkowy koleś z baru, jednak był tak pijany, że nie wiedział co robi. A może był prawiczkiem?! Tak czy siak nie zrobiłam tego z nim. No i w tym roku poznałam pewnego faceta (starszy o 7 lat). Wtedy byłam gotowa i myślałam, że koleś w takim wieku myśli poważnie o seksie. Na początku gra wstępna, dość długa, ponieważ byłam zbyt ciasna. Jednak kiedy byłam na tyle rozciągnięta, abym poczuła go w sobie. Zauważyłam, że koleś próbuje wejść we mnie bez. Od razu pierwsza myśl niee. Odwróciłam się do niego twarzą i zapytałam się czy ma prezerwatywy. On odparł, że ma. No i tyle przytulił się do mnie i przestał działać. Chwilę leżał bez słowa, aż w końcu ruszył się. Zapytałam się gdzie idzie on powiedział, że do samochodu po telefon. Oczywiście wiadomo po co poszedł. Jednak jak wrócił nie dostał tego czego chciał. Chciał to zrobić bez gumki a to określiło go w zupełności. Nie chciałam stracić dziewictwa z kimś takimi. No i teraz tak zastanawiam się czemu faceci są na tyle 'mądrzy', żeby przelecieć dziewczynę bez gumki?

Gość gość 5491
Ja straciłam dziewictwo w wieku 16 lat tak wiem.. chłopak się nie zabezpieczył a potem okazało się że jestem w ciąży chłopak mnie zostawił rodzice kazali mi usunąc ale ja nie usunełam bo chciałam urodzic to dziecko, nie było niczemu winne obecnie moja córka gabrysia ma 4 lata dlatego radze się nie śpieszyć

Gość Gangbang
^ Jesteś silna.

Gość gość
Powiem Ci tak sam jestem takim facetem i pare razy zdarzylo mi sie pchac bez. Czemu tak robie?! Jesli dziewczyna maksymalnie mnie pociaga to zapominam o wszystkim i mysle o tym, ze zaraz ja zerzne i nie obchodza mnie konsekwencje. Chce poczuc ja w sobie a gumka mi w tym przeszkadza. Chociaz jestem pod ogromnym wrazeniem, ze jestes w stanie odmowic dla faceta. Nie znasz go a ufasz mu w takim stopniu? A co jesli nie poslucha Cb i uzyje sily?

Gość gość
1. Albo klamiesz ze jestes dziewica 2. Albo masz wygorowane wymagania 3. Ale i tak jestes puszczalska i pusta