Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosiaczek12345

Olał mnie

Polecane posty

Mój obecny chłopak to tchórz jestesmy oficjalnie para od 4 miesięcy mamy tez taki status na fb , ale ostatnio przestał do mnie pisac jako pierwszy od kiedy odmowilam mu seksu w trakcie gry wstepnej. Miał to byc moj pierwszy raz. Ona ma 30 lat ja 21. Pozniej odmowil mi 2 spotkan a na trzecim bylismy w kinie i po filmie zaraz chcial jechac do domu i na koniec pocalowal mnie od niechcenia. Teraz wogole sie nie odzywa. Mam z nim isc w sobote na urodziny i nie wiem czy isc? Prosze powiedzcie mi na rozum :(

Gość gość
On ma 30 i nie chce czekać, randkować, chodzić z kwiatkami w zębach, tylko seksu.

Gość gość
rozumiem że odmówilas mu swojego 1 razu tzn seksu tzn ze chce tylko seksu kapujesz chce cie wydymac rozdziewiczyc i p*****lnac w kat

Znam juz go troche czasu i myslalam ze skoro jest ze mna juz 4 miesiace bez seksu to ze cos do mnie czuje. Ale ostatnio jakos przestal pisac do mnie jak zawsze ja sama proponuje spotkania a po tej akcji z seksem to nastepnego dnia nie chcial sie ze mna sotkac ciagle wymawia sie ze jest slaby a cale dnie po pracy spedzacuja z moim ojcem bo razem pracuja u nas na gospodarstwie on mu pomaga po swojej pracy. Czasami cos tam zagada na podworku pusci oczko ale juz nie pisze i nie proponuje spotkan. Jest oschly juz tak od 3 tyg. Olac go i zero kontaktu? A jak napisze to nie odpisac juz nigdy? Przemowcie mi do rozumu musze sie w koncu obudzic!!!!!!

Gość gość
Zero kontaktu

Gość gość
Gra na emocjach, chce wzbudzić w Tobie poczucie winy że mu nie dałaś seksu i że przez Ciebie związek się rozpada, ale on Ci jeszcze da łaskawie szansę. Musisz tylko dać mu czego chce. Pytanie jaki on będzie gdy już dostanie?

Dziekuje Wam bardzo. Jaki bedzie gdy to dostanie/ Sadze ze zniknie albo bedzie mnie traktowal jak seks pogotowie a na koncu rzuci. Bedzie to trudne ale to ja kopne go w d.... bo to ch*j niestety :)

Gość gość
Skoro On olał spotkania wcześniej teraz olej Ty. Daj mu wyraźnie odczuć , że nie zależy Ci na nim. Co do seksu to nie ulegaj jak kocha to poczeka do ślubu. Jak nie nie zawracaj sobie głowy. Chłopak mający 30lat liczy tylko by zaliczyć następną.

Taka swinia z niego nie rozumiem jak mozna tak traktowac drugiego czlowieka bo kobieta to człowiek a nie dupa do ruchania. Od wielu lat czytam fora internetowe a dopiero teraz pierwszy raz napisalam. Dzieeeeki :)

Gość gość
Wez sobie rowiesnika