Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurza mnie gość od Namysłowa kogoś jeszcze?

Polecane posty

Gość gość

wkurza mnie gość od Namysłowa kogoś jeszcze?

Gość gość
Wszystkich

Gość gość
PS coś powyżej nie wyszło miasto Namysłów mi sie wydaje fajne bo widziałam jego zdjęcia filmiki całkiem ładne ale przez te jego wpisy ludzie do tego miasta się obrzydzają on to miasto obrzydził :-o

Gość gość
Miasteczko obrzydzil wszystkim + udalo mu sie wywolac negatywne emocje wobec jego mieszkancow. W sumie bardzo krzywdzi te swoja miescine, teraz ludziska sa napietnowani jakby mowili ze sa z Tworek. Jednak na forum grasuja znacznie bardziej szkodliwe osobniki: 1. "Gówno zamiast mózgu" - jakiś dewiant, ktory ciagle zakłada dziesiątki topików o sraaniu, odchodach, itd. Jego to podnieca, wszystkich mdli, zwlaszcza, ze juz w tematy wpisuje ohydztwa zwiazanie ze stolcem. Podbija w kolko stare tematy, sam, bo nikt tego nie czyta 2. "Emigrant" - tez psychol, ktory pisze wszystko co najgorsze o tych ktorzy wyjechali, ciagle zaklada watki ze emigranci sa denni. Robi to w kolko. Ma jakas obsesje. 3. "Model" - ten od tematow, ze kobiety wymagaja modeli. Ostatnio troche sie uspokoil albo jest na wakacjach.

Gość gość
Prawda. Miasteczko obrzydzil wszystkim + udalo mu sie wywolac negatywne emocje wobec jego mieszkancow. W sumie bardzo krzywdzi te swoja miescine, teraz ludziska z Namsylowa sa napietnowani jakby mowili ze sa z Tworek. On tego nie ogarnia, wydaje mu sie ze z dziury zrobi Warszawe jak bedzie o niej trul. Jednak na forum grasuja jeszcze bardziej upierrdliwe osobniki: 1. "Gówno zamiast mózgu" - jakiś dewiant, ktory ciagle zakłada dziesiątki topików o sraaniu, odchodach, itd. Jego to podnieca, a innych mdli, bo dewiant juz w tematy wpisuje ohydztwa zwiazanie ze stolcem. Podbija w kolko stare tematy sam, bo nikt tego nie czyta. 2. "Emigrant" - tez psychol, ktory pisze wszystko co najgorsze o tych ktorzy wyjechali, ciagle zaklada watki ze emigranci sa denni. Robi to w kolko. Ma jakas obsesje. 3. "Model" - ten od tematow, ze kobiety wymagaja modeli. Ostatnio troche sie uspokoil albo jest na wakacjach.

Gość gość
Mnie tez.

Gość gość
mnie także, maksymalnie