Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela od poniedziałku będę mieszkać w Namysłowie

Polecane posty

Gość gość

Bo ojciec wynajmie mi tam mieszkanie w bloku co najmniej dwa pokoje kuchnia łazienka tylko będzie się trudno do bloku przyzwyczaić :-o

Gość gość
PS w Namysłowie mieszkania w bloku można już za 300-500 złotych wynająć PS znajdę prace w Namysłowie i już wreszcie ci nie podam adresu zamieszkania mimo że będziesz wiedzieć że w NAMYSŁOWIE ALE CI NAZWY ULICY OSIEDLA BLOKU I MIESZKANIA CI NIE PODAM ZAPOMNIJ

Gość gość
PS ja już filmiku w mieszkaniu nie nagram byś nie mógł krytykować :)

Gość gość
odpisz odpisz odpisz

Gość gość
wsiowy to jesteś ty wiesz dlaczego bo niby się za nie wiadomo kogo uważasz PS uważasz że jestem biedakiem a taka jest prawda ze mój ojciec płaci samego podatku VAT miesięcznie więcej niż ty zarabiasz (jeśli w ogóle pracujesz) w trzy miesiące ps piszesz że ja nie mam łazienki a tak się składa że mam w pełni wyposażoną łazienkę ps piszesz że mam dom w stylu mebli Bodzio a ja się pytam jak ty masz ja ci udowodniłem jak ładnie mam w domu a ty piszesz że masz lepiej rzekomo a nie chcesz mi udowodnić ps pewnie masz starą meblościankę z czasów komunizmu i grzyb i wilgoć na ścianie i myszy w domu i niby taki miastowy jesteś a zachować się nie umiesz i ty największą wiochę na kafe robisz bo mnie atakujesz obrażasz nabijasz brak ci kultury ty nawet nie wiesz co to znaczy idiota debil przychlast

Gość gość
Ale łazienki nie masz bo ludzie w takiej wsi sraja na polu

Gość gość
oj tatuś ci musi mieszkanie wynająć, jakiś ty samodzielny :D