Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobają się wam takie dziewczyny ale tak szczerze

Polecane posty

Gość gość
Ewunia szaleje od rana i szuka chętnych do wyśmiania jej, bo zachwyconych jej naturalnością w wyglądzie nie znajdzie, jak zwykle. Nkt też nie zostanie porażony jej inteligencją. Czy piranie i pieski już widzisz?

Gość gość
Nie no, ale serio, bez hejtu. Coś jest nie halo, skoro ktoś twierdzi, że dziewczyna musi mieć mocny makeup, żeby się podobać. Coś nie halo z jej urodą. Rozumiem, że czasami fajne są zmiany, jakiś mocniejszy mejkap na wyjścia etc, ale na co dzień?

Gość gość
Jaka ewunia? i jaką naturalnością? Ja się maluję codziennie... tylko na inny sposób. Niektórzy ludzie na tym forum mają coś z główkami chyba.

Gość gość
Prawdę mówiąc, co to kogo obchodzi jak ktoś maluje się? Czy są jakieś nakazy, zakazy? Znowu durny temat, a ewunia szaleje.

Gość gość
Krychowiak swojej dziewczynie /Celia Jaunat/ każe malować się nawet w domu. Dziewczyna ma uroczą twarz, podejrzewam, że i bez makeupu ładnie wygląda, jak niewiele lasek. Świat zwariował.

Gość gość
Może kogoś obchodzi jako ciekawe zjawisko socjologiczne? Jesteś tak ograniczony/a, że nie umiesz normalnie porozmawiać? Miałam rację - Celia w normalnym makijażu (bo bez makeupu to na pewno nie jest)-http://bi.gazeta.pl/im/31/52/13/z20260401IH,Celia-Jaunat---partnerka-Grzegorza-Krychowiaka--Gd.jpg / Śliczna uroda, potrzebny jej przerysowany makeup? nie.

Gość gość
Ile tapety... ;)

Gość gość
Ciekawym zjawiskiem socjologicznym jest padanie na łeb niektórym z powodu malowania się innych. Przyszło ci do głowy przygłupie, że ktoś może LUBIĆ malować się? Powinnaś zająć się sobą, a od innych odczepić.

Gość gość
Spoko ale trzeba mieć jednak jakiś umiar. ;) Te dziewczyny same się okaleczają i na starość ich skóra będzie wyglądać strasznie. ;(

Gość gość
Być może tak będzie, ale wolność należy się każdemu i nie ma obowiązku podobać się wszystkim. Tolerancja i luz to cenne cechy.

Gość gość
Nic mi nie pada na łeb. Zaczęłąm się dzisiaj nad tym zastanawiać i założyłąm ten wątek. Dalej nic nie załapałaś, że tu nie chodzi O MNIE czy o czepianie się innych, czy o jakieś kompleksy, a o ogólną dyskusję o makeupie i odbiorze społecznym kobiet w takim makijażu. Ty ciągle piszesz o tym stereotypowo - wydaje ci się, że mi chodzi tylko o to, żeby 'bronić naturalności' (tak jakbym sama była naturalna...) i jeszcze mi zarzucasz, że jestem jakąś ewą. To raczej u ciebie problemy z glową występują. Dla mnie to jest ciekawe i mam do tego prawo, a ty możesz sobie tego nie czytać, skoro ci to nie odpowiada. Pozdro :)

Gość gość
Czy ja tym dziewczynom zabraniam się tak malować? Nie. Jedynie się zastanawiam, czy potrzebny jest lans na taki makijaż i czy efekt nie jest odwrotny. przestańcie robić z siebie świętych, bo sami grubych ludzi wyśmiewacie (co mi np. nie przyszłoby do głowy) i obgadujecie własnych znajomych. A no i chamskie pojazdy po dziewczynach, które się nie malują, równie chętnie :)

Gość gość
Radzę sprawdzić osobę o nicku gośćewunia , wszystko będzie jasne. Szkoda czasu na jałowe dyskusje z osobą, która ma manię na puncie innych.

Gość gość
"dyskusję o makeupie i odbiorze społecznym kobiet w takim makijażu." Takie panie odbieram jako prostytutki i tyle w temacie

Gość gość
Dobreee, to tych prostytutek jest więcej od porządnych.

Gość gość
To ja jestem prostytutką???? Byle mąż i dzieci się nie dowiedziały

Gość gość
gość dziś - Niby tak ale jednak powinno być jakieś ostrzeżenie na opakowaniu o skutkach ubocznych a może dzięki temu kobiety zaczęłyby kłaść tego mniej. ;)Znikam bo to bardziej temat dla kobiet. ;)

Gość gość
Która "porządna" zrobi sobie takie coś na twarzy ?

Gość gość
Na papierosach są ostrzeżenia i nic to nie daje. Te zbyt wymalowane zmieniają przyzwyczajenia po wyjściu za mąż i urodzeniu dzieci. Trzeba się wyszumieć, każdy ma do tego prawo, nawet do błędów. Bardziej przeszkadzają mi te, które interesują się zbytnio innymi, to z wiekiem nie przechodzi.

Gość gość
Porządna, to najczęściej gruba, stara panna, o "nicku" pasztet, sorry, a ztych "niegrzecznych" rodzą się fajne żony i matki.

Gość gość
a ja mysle ze one nie chodza tak na co dzień, moze sa piosenkarkami i maja co weekend wystepy - tam musisz wygladac jak milion dolarow. no i mysle ze jednak mniej jest takich kobiet w spoleczenstwie, wiekszosc bab na ulicy jest szarych i wymeczonych, co tu duzo tlumaczyc. x x ja propaguje tylko ekologiczne kosmetyki, lepiej doplacic i miec pewnosc ze nie pakuje sie mega chemii do organizmu - bo to wszystko jednak przechodzi do krwiobiegu

Gość gość
Dziewczyny są śliczne, a wyobrażanie sobie, że one tak zawsze, jest naiwne.

Gość gość
Dziewczyno ...jeżeli te panie wyglądają jak milion dolarów to gratuluję gustu ...

Gość gość
A ta dalej swoje o ewuni. Ty naprawdę masz coś nie tak z głową. Uważasz, że jedna osoba na świecie może dyskutować o makijażu? Co do niebezpieczeństwa - nie, kosmetyki kolorowe nie przechodzą tak do organizmu. Bardziej kremy do twarzy i tym podobne. Może kiedyś bylo gorzej, jak był w kosmetykach kolorowychj np. ołów, ale dzisiaj muszą przejść bardziej rygorystyczne testy. Bardziej chodzi o to, że po prostu ma się lepszą cerę, jak się nałoży dobrej jakości podkład.

Gość prawictwo pospolite 152
zadna z nich mi sie nie podoba , bo wyglądają jak zwykłe tapeciary

Gość gość
Jak milion dolarów to wg mojej opinii wygląda Magdalena Frąckowiak, Sydney Lima (choć ma ciut wulgarną urodę), Natalie Portman. Miranda Kerr też wygląda dobrze.

Gość miła jak zawsze
tak ładne są;) na początku myślałam,że to jedna osoba:D:D

Gość gość
Wyobraź sobie ,że Księżna Kate wyskakuje w takiej tapecie ...i nie mów mi ,że to normalny makijaż ...

Gość gość
tak, podoba mi sie taka estetyka

Gość gość
nie trzeba sobie wyobrażać, jej zdjęcia ze studiów są dostępne na necie :P Mnie się mocna tapeta podoba. Raz mam mocny makijaż, raz nie mam go wcale. taki jak na zdjęciu jest ładny, chocoaż sama nie umiem i nie lubię konturować