Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobają się wam takie dziewczyny ale tak szczerze

Polecane posty

Gość gość
Szczerze moje pierwsze skojarzenie brzmi "tępe dzidy"

Gość gość
nawet krolowa brytyjska mocno sie malowala, na starych zdjeciach (nawet prywatnych) zawsze ma mocny makijaz

Gość gość
A dlaczego pokazujesz gwiazdy w dodatku będące wyjątkami?

Gość gość
Nie są takimi wyjątkami ;)

Gość gość
Jakbym sobie zrobiła usta i permanentny plus brwi też bym dobrze wyglądała bez makeupu :)

Gość gość
Mimo wszystko to jest osoba, która ma kupę forsy. Może sobie pozwolić na wyglądanie dobrze. A Irina wiadomo że jest po operacjach. Pokaż mi zdjęcie normalnej kobiety z przeciętną pensją bez makeupu na dowód ...

Gość gość
Życzę im powodzenia za kilka, kilkanascie lat-ciekawe co wtedy zrobią ze sobą i jak będą wyglądały?? porażka

Gość gość
Jak teraz mają po 20 lat i wyglądają na 30, to za 20 będą wyglądały na...

Gość gość
a jest gdzies napisane ile maja lat?

Gość gość
Na maxmodels.

Gość gość
szczerze mowiac nie

Gość gość
ta jedna to oszkaa nasza kafeterianka piękna ❤️

Gość gość
Popatrz na japonki. One zamiast robić makijaż wolą zadbać o cerę. Modelki po pracy od razu zmywają make up. Każdy dermatolog powie ci, że te wszystkie mazidła szkodzą. Jak ktoś zaczyna malować się w gimnazjum/liceum to nie może mieć ładnej cery po 20. Większość Polek maluje się nawet jak ma wyrzucić tylko śmieci. Niestety większość nie wie co znaczy delikatny makijaż. Jak do tego dorzucicie fajki to trudno się dziwić, że skóra jest szara i cienka jak papier.

Gość gość
13:53 mocny może nadal być gustowny i niekrzykliwy A u Lasek ze zdjęcia jest zasada oczy takie WOW rzęsy takie WOW brwi takie WOW włosy takie WOW usta takie WOW. Wszystko razem jest krzykliwe, sztuczne, bez wdzięku.

Gość gość
No właśnie mocny może być ładny. Zasada jest taka, że jak usta są mocne, to oczy powinny być słabiej pomalowane. Albo odwrotnie. Tak, te dziewczyny sobie odbierają naturalny wdzięk,i naturalny niekoniecznie znaczy full saute, jak tu niektórzy wrzeszczący o brzydkiej naturalności próbują postawić na drugim biegunie, po prostu delikatniejszy makijaż nie ukrywałby ich prawdziwego uroku, a po prostu podkreślał urodę. A uroda i zadbanie to i tak nie pełnia seksapilu, reszta jest w głowie. Choć pewnie 3/4 osób przeczyta to że ktoś twierdzi że "nie liczy się uroda a tylko umysł", a tu chodzi o to, że NIE TYLKO uroda jest ważna.

Gość gość
azjatki zupelnie inaczej sie starzeja, wiec nie ma co porownywac. poza tym nie istnieje pelny, delilatnty makijaz. jak juz sie malujesz to bez znaczenia jaki tusz i puder, skoro ilosc jest ta sama

Gość gość
Jak to nie istnieje pełny, delikatny makijaż? Ja daję jedną cienką warstwę podkładu. Musnę policzki różem. Dam cienką kreskę eyelinerem, trochę kredki na dół. Pomaluję sobie rzęsy brązowym tuszem. Cielisty cień do powiek. Na brwiach mam brązową hennę. Efekt jest taki -http://aelida.com/wp-content/uploads/2014/01/light-makeup-clear-skin.jpg (tylko ja nie mam rudych brwi)

Gość gość
14:25 wystarczą delikatniejsze odcienie kolory, niedoklejanie rzęs, nie markerowanie brwi. Tu u nich już nawet włosy są bardzo mocne kolorystycznie. Czerń i czerwień wokół twarzy to coś co łatwo przedawkować. Gdyby np miały krótką fryzurę i usta zostawić a oczy samym tuszem, byloby o wiele ładniej.

Gość gość
A nawet i delikatniejszy, bo ja dolną kreskę jeszcze rozcieram i nie jest tak mocna.

Gość gość
czyli napakujesz tyle samo co kobieta z mi niejsza kreska, jaskrawszym rozem i czarnym cieniem. gdzie jest roznica jezeli chodzi o wplyw na cere?

Gość gość
To samo tak, ale kto rozmawia o wpływie na cerę? Plus jeśli sądzisz, że walnięcie gruubej warstwy podkładu to to samo co cienkiej no to... i zmywanie baardzo mocnego makijażu jest zdrowsze dla skóry wokół oczu niż zmywanie makijażu delikatnego (któremu wystarczą dwa machnięcia wacikiem)

Gość gość
Istnieje delikatny makijaż. Można używać mineralnych podkładów. Inaczej się starzeją bo inaczej o siebie dbają ;)

Gość gość
to bylo co dp tych azjatek i ich cery. ja nosze bardzo ciemny makijaz, a podkladu nie uzywam wcale

Gość gość
U Azjatek demakijaż jest 4 stopniowy. U Polek... czasem nawet nie zmywają na noc, a pewnie co 3 zmywa niedokladnie. 14:43 noś jaki Ci pasuje. Grunt, by do ciebie pasował i nie zakrywał naturalnego uroku, bo to błąd często popełniany przez dziewczyny.

Gość gość
Mam 22 lata, nie farbuję włosów - kiedyś farbowałam na czerwono, fioletowo szamponetkami. Kiedys malowałam się bardzo słabo, a i tak miałam powodzenie, a mojemu facetowi zazdrościli dziewczyny. Na dzień dzisiejszy noszę pełny makeup, ale jasny, nadal o wiele jaśniejszy od innych dziewczyn. Jedyne, co jest u mnie najsztuczniejsze, to podkręcanie rzęs zalotką - normalnie mam bardzo krótkie, jasne i proste. To mnie najbardziej odmienia, ale też nie wyglądam diametralnie inaczej. Kiedyś nie podkręcałam i malowałam normalnie, miałam je mało widoczne, a przez opadającą powiekę oko wydawało się mniejsze. Ale jak już pisałam, miałam powodzenie i u przystojnych chłopaków. Chciałabym wrócić do tamtych czasów, wtedy nie miałam kompleksów, a potem złośliwe koleżanki mi ich trochę narobiły...to brzmi dość dziecinnie, ale naprawdę tak jest. Na dzień dzisiejszy bez makijażu nie wyjdę z domu.

Gość gość
nie mieszkam u ludzi w lazience to nie wiem jak sie myja :P to tez nie jest blad, a preferencja. lubie makijaz w stylu siouxsie sioux, a on nie jest naturalny