Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela największym wieśniakiem to jesteś ty

Polecane posty

Gość gość

wsiowy to jesteś ty wiesz dlaczego bo niby się za nie wiadomo kogo uważasz PS uważasz że jestem biedakiem a taka jest prawda ze mój ojciec płaci samego podatku VAT miesięcznie więcej niż ty zarabiasz (jeśli w ogóle pracujesz) w trzy miesiące ps piszesz że ja nie mam łazienki a tak się składa że mam w pełni wyposażoną łazienkę ps piszesz że mam dom w stylu mebli Bodzio a ja się pytam jak ty masz ja ci udowodniłem jak ładnie mam w domu a ty piszesz że masz lepiej rzekomo a nie chcesz mi udowodnić ps pewnie masz starą meblościankę z czasów komunizmu i grzyb i wilgoć na ścianie i myszy w domu i niby taki miastowy jesteś a zachować się nie umiesz i ty największą wiochę na kafe robisz bo mnie atakujesz obrażasz nabijasz brak ci kultury ty nawet nie wiesz co to znaczy idiota debil przychlast

Gość gość
PS gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechł bo wszystkie żarcie jakie jest w marketach jest ze wsi mleko z wiejskich krów a z mleka przetwory jogurty kefiry sery itd jajka od wiejskich kur mięso od wiejskich świń kur kaczek itd owoce warzywa ziemniaki buraki ze wsi zboże z wiejskich pól ze zboża się mąkę robi a z mąki chleb i inne pieczywo ryby z wiejskich stawów ps miasto nie potrafi się samo wyżywić niby taki mądry a nie wie skąd się żarcie w sklepach bierze ps gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechł niby taki mądry a nie wie skąd się żarcie bierze ps niby nienawidzisz wsi a wiejskie żarcie wpie**alasz więc wara od wsi bo bez wsi wszyscy miastowi byście z głodu pozdychali

Gość gość
wsiowy to jesteś ty wiesz dlaczego bo niby się za nie wiadomo kogo uważasz PS uważasz że jestem biedakiem a taka jest prawda ze mój ojciec płaci samego podatku VAT miesięcznie więcej niż ty zarabiasz (jeśli w ogóle pracujesz) w trzy miesiące ps piszesz że ja nie mam łazienki a tak się składa że mam w pełni wyposażoną łazienkę ps piszesz że mam dom w stylu mebli Bodzio a ja się pytam jak ty masz ja ci udowodniłem jak ładnie mam w domu a ty piszesz że masz lepiej rzekomo a nie chcesz mi udowodnić ps pewnie masz starą meblościankę z czasów komunizmu i grzyb i wilgoć na ścianie i myszy w domu i niby taki miastowy jesteś a zachować się nie umiesz i ty największą wiochę na kafe robisz bo mnie atakujesz obrażasz nabijasz brak ci kultury ty nawet nie wiesz co to znaczy idiota debil przychlast

Gość gość
No ale łazienki to ty w domu nie masz

Gość gość
"Miasteczko obrzydzil wszystkim + udalo mu sie wywolac negatywne emocje wobec jego mieszkancow. W sumie bardzo krzywdzi te swoja miescine, teraz ludziska z Namsylowa sa napietnowani jakby mowili ze sa z Tworek. On tego nie ogarnia, wydaje mu sie ze z dziury zrobi Warszawe jak bedzie o niej trul. "