Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poeta od siedmiu boleści

Namysłów to wiocha

Polecane posty

Weź się w końcu homocwelu, Przestań spamić o tym mieście. Wyjdź na spacer lub na piwko, Od kafe odpocznij wreszcie. Gdy zakończysz swą działalność - Będzie lepiej dla każdego. Wylądujesz w psychiatryku, Ale nie martw się, kolego. Może nawet ci pomogą Twej chorobie stawić czoła. Chciałbym, żeby tak się stało, Ty przecież o pomstę wołasz !!

Gość gość
ja o up'a ładnie proszę, chociaż wiem, że nic nie wnoszę :)

Gość gość
zrozum to tępy wieśniaku że namysłów to nie wiocha tylko miasto zrozum to Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 22 °C, wiatr płn., 6 km/h, wilgotność 67% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: środa, 12:06

Wieśniaki wierszy nie piszą, Czy uszy twoje to słyszą?

Gość gość
jesteś gościu od homocwela wiesniakiem bo wsiowy to jesteś ty wiesz dlaczego bo niby się za nie wiadomo kogo uważasz PS uważasz że jestem biedakiem a taka jest prawda ze mój ojciec płaci samego podatku VAT miesięcznie więcej niż ty zarabiasz (jeśli w ogóle pracujesz) w trzy miesiące ps piszesz że ja nie mam łazienki a tak się składa że mam w pełni wyposażoną łazienkę ps piszesz że mam dom w stylu mebli Bodzio a ja się pytam jak ty masz ja ci udowodniłem jak ładnie mam w domu a ty piszesz że masz lepiej rzekomo a nie chcesz mi udowodnić ps pewnie masz starą meblościankę z czasów komunizmu i grzyb i wilgoć na ścianie i myszy w domu i niby taki miastowy jesteś a zachować się nie umiesz i ty największą wiochę na kafe robisz bo mnie atakujesz obrażasz nabijasz brak ci kultury ty nawet nie wiesz co to znaczy idiota debil przychlast