Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Społeczeństwo nie lubi, kiedy kobieta lubi i nie lubi seksu.

Polecane posty

Gość gość

Nie ma nic po środku. Lubisz seks? Jesteś zdzirą. Nie lubisz? Jesteś zimną rybą.

Gość gość
Dokładnie tak. Społeczeństwo operuje skrajnościami.Ale to wyraz tępoty i zamknięcia umysłowego, niestety. Nie istnieje coś takiego jak czarno-białe, ale malo ludzi to rozumie.

Gość gość
,,katolicy" nie mogą się zdecydować :D to obłudni hipokryci

Gość gość
A jeśli lubi seks, to ma ten seks lubić wyłącznie z mężem. Najlepiej ten seks uprawiać wyłącznie w celu płodzenia dzieci. I oczywiście trzeba cuda robić w łóżku, orale, anale, żele, zabawki, ale skromnie. I wyłącznie z mężem. I ten oral to tylko w celu płodzenia dzieci, a najlepiej wcale, ale jeśli już to tylko mężowi, żeby był zadowolony.

Gość gość
Gadki zakompleksionych ludzi. Jestem kobietą, uwielbiam seks, a zdzirą to sobie mogę być, ale tylko dla tego jednego i wyłącznie w łóżku. Seks bez miłości i poważnego związku odpada. Autorami tych tekstów są puszczalscy panowie i to ich powinno się nazywać zdzirami.

Gość prawictwo pospolite 152
a jak facet nie lubie seksu ?

Gość prawictwo pospolite 152
a jak facet nie lubi seksu ? JA nie lubie i zwisa mi to co mysli o tym społeczeństwo hehe

Gość gość
I oczywiście trzeba o siebie dbać. Kłaść makijaż, ale tylko naturalny, a najlepiej wcale, ale tak, żeby było widać kocie oko. I być szczupłą, ale koniecznie z cyckami i doopą. I być blondynką z rudymi, drapieżnymi włosami. Mieć niebieskie oczy i zalotnie piwne. Mieć długie nogi, ale nie wykraczać poza 1,70 m. I należy mieć wykształcenie, ale gorsze niż on. Nie zanudzać go babaskimi tematami, bo wiadomo, co babskie to gorsze, więc gorąco interesować się polityką i meczami, ale nie lepiej od niego. Imponować mu, ale nieprzesadnie. Być wspaniałą matką, kochanką i zakonnicą.

Gość gość
Zaraz ci napisza, ze jestes ewunia.

Gość gość
Ja mogę być Grocholą, bo pod tym względem to ona miała rację.