Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela wróciłem właśnie z opola youtube

Polecane posty

Gość gość
autor nie wie czy jest chłopem czy babą :P :P :P

Gość gość
ps nie wierzysz że to opole to obejrzyj cały filmik od poczatku do końca i poczytaj tabliczke na szkole i tam gdzie pisze ginekologia i połoznictwo a na samym końcu widać galerie opolanin no zobacz jeszcze raz https://www.youtube.com/watch?v=56T7DD7CD74

Gość gość
autor nie wie czy jest chłopem czy babą :P :P :P

Gość gość
chodzi do ginekologa i na położnictwo :P

Gość gość
Ja jestem autorem i jestem facetem nie chodzę na ginekologię bo nie jestem babą tylko stu procentowym facetem nie robię sobie babskich fryzur nie ubieram się w damskie ciuszki nie robię makijażu nie mam zamiaru zmieniać płci ps i nie odwracaj kota ogonem bo w tym filmiku od początku do końca to do ciebie były teksty imbecylu skierowane bo to ty nie wiesz czy jesteś chłopem czy babą bo raz piszesz w rodzaju męskim (em) a raz (am) jak pod niebieskim Nickiem Namysłów województwo opolskie tam pod nim napisałeś ZAREJESTROWAŁAM (AM) NICKA TEGO ŚWIRA BO SPAMOWAŁ NIE NA TEMAT W MOICH ULUBIONYCH WĄTKACH" TY PISAŁEŚ O BROCHOWIE KUTNIE PIEŚCIROGACH I TY MIAŁEŚ NICK NAMYSŁÓW WOJEWÓDZTWO OPOLSKIE NIE WMAWIAJ MI ŻE TO BYŁY INNE OSOBY BO PO STYLU PISANIA I SPOSOBIE UKŁADANIA ZDAŃ POZNAŁEM TYLKO TY UZYWASZ SŁOWA PRZYCHLAST BĘCWAŁ DZIURA ZADOOPIE DOBRZE O TYM WIESZ ŻE TO TY PISAŁEŚ PS ZDECYDUJ SIĘ CZY JESTEŚ CHŁOPEM CZY BABĄ PS JA JESTEM STU PROCENTOWYM FACETEM

Gość gość
No gościu od homocwela odpisz

Gość gość
gość dziś PS nie pojechalam do jakiegoś pipidowa tylko do Opola rozumiesz X nie pojechałAŚ, BABO

Gość gość
Choroba psychiczna autora się nasila. Omamy o pisaniu z jedną osobą trwają.

Gość gość
to ja autor ja do opola od dziecka jeżdze nieraz kilka razy w miesiacu od małego az do teraz ps a mieszkam tu a nie koło jakiejs pipidówy tylko koło tego miasta które jest 45-50 km od opola Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 22 °C, wiatr płn., 8 km/h, wilgotność 59% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: środa, 19:07

Gość gość
Choroba psychiczna autora się nasila. Omamy o pisaniu z jedną osobą trwają. przecież to ty

Gość gość
A wiecie ze on nie ma łazienki i ciagle wstawia filmiki jakiś wioch zabitych dechami a on sra na polu bo łazienki nie ma a kąpie sie w misce

Gość gość
ps nie wierzysz że to opole to obejrzyj cały filmik od poczatku do końca i poczytaj tabliczke na szkole i tam gdzie pisze ginekologia i połoznictwo a na samym końcu widać galerie opolanin no zobacz jeszcze raz https://www.youtube.com/watch?v=56T7DD7CD74

Gość gość
A wiecie ze on nie ma łazienki i ciagle wstawia filmiki jakiś wioch zabitych dechami a on sra na polu bo łazienki nie ma a kąpie sie w misce xxx wioch tak? od kiedy s*********e opole to jakieś małe miasteczko co?co nie uczono cie na geografii że opole to miasto wojewódzkie to gratuluje inteligencji nieuku xxx od kiedy s*********e opole to jakieś małe miasteczko co?co nie uczono cie na geografii że opole to miasto wojewódzkie to gratuluje inteligencji nieuku

Gość gość
namysłów nieuku tez nie jest wiochą Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 22 °C, wiatr płn., 8 km/h, wilgotność 59% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: środa, 19:07

Gość gość
co za nieuk co nawet przedszkola nie skończył i nie wie xxx xxx od kiedy s*********e opole to jakieś małe miasteczko co?co nie uczono cie na geografii że opole to miasto wojewódzkie to gratuluje inteligencji nieuku xxx od kiedy s*********e opole to jakieś małe miasteczko co?co nie uczono cie na geografii że opole to miasto wojewódzkie to gratuluje inteligencji nieuku

Gość gość
Choroba psychiczna autora się nasila. Omamy o pisaniu z jedną osobą trwają. Niedobrze.

Gość gość
A jak to jest myć sie w misce i srac na polu jak sie nie ma łazienki bo na takich wsiach nie ma łazienek

Gość gość
Przecież mam łazienkę co ty z tym masz ps na wsiach ludzie po dwie a nawet trzy w pełni wyposażone łazienki mają rozumiesz nieuku? PS mam w domu kibel ze spłuczką ps nie kąpie się w misce tylko pod prysznicem nieuku

Gość gość
A skad przecież nie masz łazienki mówiłeś ze u was sie myje w misce a sra na pole

Gość gość
Nagraj film w którym miejscu na polu sracie

Gość gość
Mam łazienkę zrozum filmik wgrywam i ci zamieszczę s*********e że mam łazienkę w tym prysznic i kibel ze spłuczką i tylko mi się wgra i chce byś raz na zawsze zrozumiał że mam łazienkę psycholu zaraz będziesz miał filmik specjalnie przed chwilą go nagrałem byś raz na zawsze zrozumiał żemam łazienkę w domu nieuku każdy na wsiach ma nawet po dwie trzy łazienki

Gość gość
Zaraz ci w filmiku udowodnię że mam łazienkę jak każdy na wsi