Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nękają mnie dziwne sny,w których..

Polecane posty

Gość gość

moja historia jest dość dziwna. jestem nastolatką, ale nie czuję się jak moje rowieśniczki-spontaniczna, zabawna, uśmiechnięta.. całe wakacje wyszłam z domu może dwa razy. zaczęło się rok temu, byłam pewna siebie, lubiłam wyjścia, nowe znajomości, raz w klubie poznałam chłopaka - wiem, w klubie nie da się poznać nikogo normalnego, tak tak.. wiem o tym doskonale i zawsze tak było i nadal jest, ale ta znajomość była inna. od razu zobaczyłam w nim coś niezwykłego i byłam wniebowzięta kiedy zaproponował kolejne spotkanie:( wszystko było w nim super, mój ideał łaa, ale po drugim wspólnym wieczorze, gdzie na końcu pocałował mnie w policzek, zaczęła się szkoła, i.. nic, zero zaangażowania z jego strony. czekałam dość długo, aż się odezwie. ale na próżno. codziennie płakałam, ale też wiedziałam, że to raz dwa minie, tak było z każdym chłopakiem, a tego prawie nie znałam więc powinno pójść bardziej gładko. przez tą długo utrzymującą się depresje wpadłam w anoreksję, a gdy z niej wyszłam pare miesięcy temu, zobaczyłam JEGO. przelotnie, chłopak nie był z moich okolic, ale to wystarczyło, by teraz co chwilę mnie to nękało.probuje nowych znajomości, ale żaden z chłopaków nie jest tak idealny jak on, co mnie zniechęca. chciałabym, żeby ktoś zacząl mi się podobać, ale to niemożliwe, ostatnio regularnie co jakiś czas mam sny, w których on się do mnie odzywa, a w każdym z nich tłumaczy brak wcześniejszego zainteresowania inaczej, ale to nieważne, jestem szczęśliwa, bo sny są długie i piękne, a kiedy się budze.. płacze i cały dzień, albo nawet dłużej, to wspominam. czasami myślę o tym tygodniami. chcę się uwolnić i nie mam pojęcia jak.. skoro tak długo to trwa i jest jeszcze gorzej, to kiedy to się zmieni? wiem, jestem głupią dziewuchą, tak tak.. chciałabym być głupia na inny sposób, co tydzień zmieniać chłopaka, bawić się uczuciami innych, być przebojową i tak dalej..nawet jeśli bym miała przez to opinie tępaka:( ale niestety, nie chciałam wpaść w to gowno w jakim jestem i nie wiem jak sobie z tym poradzić :'( te sny.. to horror, zachowuje się po nich jakbym przed chwilą straciła kogoś ważnego, serio..

Gość gość
śniło mi się ostatnio , że byliśmy na wytwornej kolacji z chłopakiem i jedliśmy wiewiórki w śmietanie... te , które dzień wcześniej ganialiśmy ze śmiechem w parku

Gość gość
ludzie mają problemy ze sobą a tu jak zwykle kpiny

Gość gość
mogłas trafic na tzw "twin flames" (bliźniacze dusze), albo na archetyp mężczyzny, ktory zapisany jest gdzies tam w genotypie.. przezylam cos takiego co proawda niebędąc juz nastolatką ale to moze sie zdarzyc w kazdym wieku. To prawda ze zaden mezczyzna juz nie dorówna temu z twin flames , bo jest on niejako na stałe zapisany w nas, tamten mial oczy i ręce podobne do moich, usmiech, nawet podobna upodobania i usposobienie, to coś co sie zdarza tylko raz w zyciu. Oczywiscie nie wiem czy akurat tego doswiadczylas dokladnie co ja, ale objawy są tego podobne. Niestety moja sympatia już nie żyje, nie ma juz snów itd, ale będę o nim pamiętac juz zawsze.

Gość gość
oja współczuję,ja właśnie się tak bawię chłopakami,niektorzy mi się podobają,inni wcale hehe,ale co tam,przeliże i zostawię:D

Gość gość
Jedyne co uleczy tą sytuacje pomimo ze dalej bedziesz o nim pamietac, to czas, z czasem to da ci siłę charakteru taka sytuacja z tego czasu kiedy to przezywalas, zobaczysz byc moze wiecej niż inni ludzie są w stanie pojąć i zauwazyc.

Gość gość
ja go na tyle dobrze nie znam żeby stwierdzić, czy jest podobny.. jak tak sobie pomyślę, to miał sporo wad, ale one gdzieś znikają, u niego nie mają znaczenia, chcę go i tyle:(

Gość gość
ale z jakichś przyczyn cos cie do niego ciągnie czyli jakies podobieństwa być muszą - zastanow sie nad tym, to pomoże ci jakos zrozumieć dlaczego tak sie dzieje, a jak zrozumiesz mechanizm tego co sie z toba dzieje łatwiej bedzie ci z tego wyjsc..

Gość gość
ale nonsensy :o

Gość gość
nonsensy? pscyholanalityk to samo by powiedział, ale zabrałby dodatkowo kasiorke :D

Gość gość
okej, co mnie do niego ciągnie.. trafia we mnie jego wygląd, włosy, sposób ubierania, chociaż wcale taki super nie jest, głos, to jak mówił, poczucie humoru, wszystko o czym opowiadał pamiętam dokładnie i wszystko było jakieś takie super:(

Gość gość
i co teraz? nie pomogło

Gość gość
boję się przez to spać, jak się tego pozbyć?