Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam się zabić

Polecane posty

Gość gość

Bo jestem jakaś nienormalna Mam 26 lat i przepracowałam w kiepskiej pracy tylko rok, nie mam studiów, pomysłu na życie, na siebie. Non stop siedzę w domu, zmarnowałam już kilka lat Jestem załamana. W życiu spotkało mnie wiele złego dlatego unikam ludzi. Wiem, ze marnuje i niszczę swoje życie, ale nie umiem tego zmienić. Mieszkam w uk, nawet przed chwila patrzyłam i do zwykłej pracy w sklepie na kasie na jedyne 20 godzin tygodniowo muszę mieć doświadczenie i referencje z 2 poprzednich miejsc pracy za 7.20 f na godzinę brutto, a wiec i na taka prace nie mam szans. Do Polski nie mam po co wracać, nie wiem co mam sama ze sobą zrobić. Partner i rodzicie wiecznie żyć nie będą :( Czasem żałuję, ze się w ogóle urodziłam. W zeszłym roku zaczęłam naukę w szkole na kursie aat finanse i rachunkowość, w tym roku zaczynam kolejny poziom, ale czy coś mi to da. Czasem myślę, ze nic dobrego już mnie nie spotka, ze zmarnowałam i przegrałam życie. Jestem zła sama na siebie 26 lat i puste cv, kto i gdzie mnie przyjmie kiedykolwiek do pracy Dno

Gość gość
Tak, jesteś nic nie wartym śmieciem, zabij sie

Gość gość
a to ja mam 8 lat studiow i nikle doswiadczenie, bo unosze sie honorem, moglabym miec zalatwiona robote za 4 tys na reke ale odrzucam pomoc bo nie przepadam za czlonkiem rodziny, ktory mi to oferuje. wole honorowo tulac sie po pokoikach i zyc za 1,5. dobra jestem nie? :D

Gość gość
wpisz w CV kilka miejsc pracy i podaj niedzialajace telefony albo jakis duzych firm. Myslisz ze kazdy nowy pracoawca zatruwa d**e tym poprzednim zeby cos sie dowiedzien na twoj temat? Do paki cie za to nie wsadza. Co najwyzej roboty nie dostaniesz. Albo napisz ze w polsce od konca szkoly robilas jako kasjerka w dwoch sklepach i podaj referencje do znajomego z polski. Gowno sprawdzą a sprobowac warto.

Gość gość
gość dziś Jetses wrecz przeniesamowita :D

Gość gość
Praca w finansach w 99% przypadków wymaga studiów a nie jakiegoś śmiesznego kursu już nie wspominają o kilkuletnim doświadczeniu. Nie ma co liczyć na cud "że coś tam się znajdzie" bo dzisiaj pracodawcy mają wymagania z kosmosu. Na twoim miejscu rzuciłabym w cholere ten kurs i poszła na studia ew. może masz jakieś zdolności które nie wymagają defacto wykształcenia np. makijaż, malarstwo bo inaczej czarno to widzę

Gość gość
gość dziś gość dziś Jetses wrecz przeniesamowita smiech.gif x x czemu, zeby ten sk*****el mi wypominal ze to on mi zalatwil prace, ze bez niego bylabym nikim. juz mi wypominal wszystkie podarunki. jesli sie mu nie podporzadkowalam to wyrywal modem z komputera. chcial mi rozp*******ic laptop siekiera, bo pyskowalam. jesli poprosilam o zakupy i nie pomoglam mu niesc siatek to przy wszystkich podarl mi je przed twarza, rozsypal mi maki przed nosem, wydzieral sie, czesto powtarza ze mi p**********i, kiedy sie wyniose z domu. gdy mialam problemy z sercem nie chcial zawiesc na ekg do przychodni. gdy chlopak mnie zdradzil sugerowal ze powinnam z nim dalej byc. pyta sie kiedy kogos sobie znajde zeby mieli problem z glowy. serio, wzielabys robote od takiego ojca?

Gość gość
gość dziś ty sie lecz

Gość gość
ale ze 3 razy nie inaczej

Gość gość
i najlepiej w jednym filmie np Barei

Gość gość
gość dziś gość dziś ty sie lecz x x ja sie mam leczyc? dlatego ze mam ojca psychopate?

Gość gość
tu sia wszystkie leczo albo polecajo to szpital czy przychodnia na ostrym w psychiatryku co ja tu robię ?

Gość gość
W UK nie ma tak jak w Polsce parcia na studiowanie i duzo ludzi nawet bez dyplomu z uczelnii wyzszej ma prace

Gość gość
Jak można komuś napisać, ze jest śmieciem i żeby się zabił

Gość asia fobiczka
autorko proszę napisz do mnie na maila viv_viv@o2.pl

Gość gość
Do 18..52 właśnie masz rację co za bydło się wyżywa

Gość gość
Nie załamuj się. Jak długo jesteś zdrowia to wszystko może się zmienić na lepsze a i z choroby ludzie wychodzą. Pracę w końcu znajdziesz i będzie ok. Raczej do PL nie wracaj bo tu będzie ci jeszcze trudniej.