Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mlody, zielony koperek do ogorkow kiszonych. czy sie nadaje?

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam za granica i chcialabym zakisic ogorki. Niestety w zadnym sklepie nie znalazlam koperku z baldachami:-( jest tylko taki mlody, zielony. Czy taki w ogole nadaje sie do kiszenia ogorkow? Pomozcie, prosze...:-(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość prawictwo pospolite 152
ja mam stary koper z dzialki w sloikach z ogórkami

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A co z mlodym koperkiem?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Podnosze.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Zdecydowanie lepszy Jest starszy koper,cale lodyzki nawet z korzonkami ale daj jaki masz,do tego czosnek i co tam lubisz :-) Ziele angielskie,listek laurowy, moze lisc wisni albo debu,chrzan(korzen lub lisc)uda sie na pewno.;-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Opcjonalnie mozesz poszukac gotowych mieszanek do kiszenia,zawieraja wszystko co potrzeba a ogorki wychodza calkiem niezle. Nie wiem gdxie mieszkasz ,moze znajdziesz sklep z polskimi produktami :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×