Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matka faceta rujnuje nam zycie...

Polecane posty

Gość gość
dziś Jesli uważasz że serdeczność załatwi temat to czemu dzięki nie nie żyjesz.Za serdecznośc nie kupisz chlea,pieluch,mieszkania.Trzeba na nie zapracować,ty uważasz że rodzice chłopaka powinni dać bo mają,a tobie to się należy jak psu buda bo zaciążyaś.Jak nie u jego rodziców to u babci byle za darmo.Fujjjj ,ja bym się ze wstydu spaliła,ale ty nie,bo go nie masz,a szkoda bo kobiety "wykształcone":) go mają

Gość gość
A jaki to wstyd mieszkać u kogoś? wstyd to kraść. A my będziemy mieszkać u babci faceta póki nie staniemy na własnych nogach/lub do czsdu gdy jego ojciec kupi nam mieszkanie. I czego mam się wstydzić? że rodzina nam pomoże? no wybacz ale kto jak kto ale rodzina powinna sobie pomagać. o wyprawkę się nie martw.facet pójdzie do pracy to część rzeczy się kupi, część już kilka osób mi dało lub powiedziało ze da, kilka ciuszkow sama już kupiłam bo tak mam swoje pieniądze, bo pracowałam. dużo tego nie ma bo w większości to ja nas utrzymywalam przez ostatni rok, ale coś tam jeszcze mam. I wyobraź sobie to ja kupowałam swojemu facetowi buty bo on nie miał, kasa z wakacji się skończyła a przed obroną ciężko mu było iść dorobić. ja biegalam w weekendy jako hostessa do marketów czy nocami na inwentaryzacje. teraz też dorabiam jako hostessa na promocjach. nie siedzę w domu i nie płacze. ale to ze wpadnie mi 200 czy nawet 400zl w miesiącu to nie dochód żeby się utrzymać na wynajętym mieszkaniu. poza tym po porodzie może mi być ciężko lecieć na 12 czy 14 h stać na promocji z ciastkami czy degustacja serów. ale póki co na łóżeczko, wanienke i mebelki mam. na inne rzeczy też A są i ludzie którzy mnie lubią i uważają ze warto mi pomóc i wiem ze wiele ciuchów dostanę. przykro mi ze niektóre z Was muszą tu wylać wiadro pomyj na człowieka żeby sobie humor poprawić. wam nikt w życiu nie pomógł co?najwyraźniej nie uznał ze jesteście tego warte. . . I co miło wam coś takiego przeczytać? bo tu z jednej strony rak się martwcie o psychikę i depresję łaski co męża nie chce puścić na służbowy wyjazd a mi dokopujecie nie patrząc jak się z tym czuję....