Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeżeli czujesz się samotny ten wątek jest właśnie dla Ciebie. Zapraszam :)

Polecane posty

Gość gość
P.S. Gdybyś chciał jeszcze napisać- będę tu do 21.00. Pozdrawiam.

Gość gość
Podając nr. Wiem co robię i bez obaw ;-) . No dobrze skoro się obawiasz, ale naprawdę nie masz czego, zapewniam Cię. Jeśli się zdecydujesz, daj znać a jeśli nie to będę czekał na meila.

Gość gość
dziś - w porządku. Postaram się założyć tę nowa skrzynkę jutro ( ktoś mi pomoże ). Gdyby coś nie wyszlo- zapisz sobie moj numer gg i odezwij się,bo inaczej się tu juz pewnie nie odnajdziemy. Na dziś kończe, bo czuję się zmęczona. Pozdrawiam, zyczę dobrej nocy i udanego jutrzejszego dnia.

Gość gość
Tak to cały czas Ja, ten od podanego meila. Dziś nikt się nam nie wtrącał :-) . Czekam na meila i myślę że w końcu nam się uda porozmawiać i nie stracimy szansy. Życzę Dobrej nocy.

Gość gość
dziś - ja też Cię pozdrawiam.

Gość gość
2016.08.29 - podałam Ci swój mail a JEDNAK NIE NAPISAŁEŚ DO MNIE. Mam czekać czy już "oduścić"? Na razie cierpliwie czekam. Napisz do mnie ( chyba, ze w międzyczasie coś się zmieniło? ) Pozdrawiam.

Gość gość
gość dziś 2016.08.29 - podałam Ci swój mail a JEDNAK NIE NAPISAŁEŚ DO MNIE x mail ?, nie podałaś maila, ja go nie widzę. Nic się nie zmieniło, cały czas czekam że do mnie napiszesz !. Nie mam możliwości napisać na gg, ale dlaczego to już wyjaśnie w meilu.

Gość Smutna_trochę
Jutro 1 września, postaram się zacząć wszystko od nowa z obecną klasą, ale na pewno będzie ciężko :(

Gość Smutna_trochę
Nie wiem, o czym rozmawiać z rówieśnikami :( o ile w necie mi idzie to w realu nijak...

Gość gość
dziś - napisałam wczoraj na Twój mail- czyżby wiadomość nie dotarła? Odpisz- w razie czego podam swój ( założyłam skrzynkę ). P.S. Coś się jednak rozmijamy...

Gość gość
dziś -podaję swoj mail: stokrotka160463@gmail.com- napisz do mnie w końcu, bo nie wim o co chodzi. Ja wysłałam wczoraj do Ciebie wiadomość. Czyżby nie dotarła??? Przepraszam ale dziś jestem "nieczasowa". Na pewno odpiszę Ci jutro. Pozdrawiam.

Gość gość
dziś - Dziękuję za Twój mail ( brzmi zachęcająco )- JA NAPISAŁAM WCZORAJ- nie wiem dlaczego wiadomość nie dotarła. Potwierdzam zatem, że ODPISAŁAM NA TWOJĄ DZISIEJSZĄ WIADOMOŚĆ. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji Twoich urodzin! Pozdrawiam i życzę dobrej nocy i udanego jutrzejszego dnia. Napisz do mnie.

Gość gość
Dobry Wieczór, dziękuję za odpowiedź. Nadal nie jestem pewna, czy mój dzisiejszy mail dotarł do Ciebie, dlatego wpisuję się również tutaj. Gdyby faktycznie coś nie zadziałało- zajrzyj tu i napisz. Pozdrawiam.

Gość gość
hej :)

Gość gośćzUK
Wątek ma prawie rok. U mnie nic się nie zmieniło a jak u was?