Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaassia333

Przeszłość

Polecane posty

Gość Kaaassia333

Mam 18 lat i pewien problem, spałam z 6 chłopakami Bardzo tego żałuje dwóch z nich to była kompletna pomyłka ale z reszta było coś poważniejszego jednak nie do końca wyszło. Teraz mam chłopaka i jest mi z nim tak dobrze jak z nikim. Powiedziałam mu o wszystkim chciałam byc szczera ale jednak dręczy mnie moja przeszłość tak jak i jego, czasem nie radzę sobie psychicznie z ta przeszłością myśle o tym codziennie czy zasługuje na niego czy juz nie zasługuje na poważny związek? Jesteśmy razem szczesliwy ale czy jestem jego warta? I prosze nie pisac rzeczy w stylu ,,trzeba było wczesniej myslec i mie dawać" bardzo prosze o pomoc

Gość gość
Kaaassia333 - Nie martw się znam takie które przespały się z połową chłopaków z miasta w którym mieszkam. ;) Sześć to nie tak dużo więc możesz spać spokojnie. ;D

Gość gość
Jak to teraz szybko idzie. Ja w twoim wieku byłam dziewicą.

Gość gość
No nic, w tym wieku mieć już 6 - ciu, sporo... Ale w sumie życie przed Tobą, błądzić rzecz ludzka, zatem staraj się teraz być lepszym człowiekiem i każdy zasługuje na lepszą szansę, jeśli tylko potrafi z niej skorzystać - zatem Ty też skorzystaj

Gość gość
o kurde, to ja dopiero mając 19 lat pierwszy raz zdjęłam majtki przed facetem... choć jestem rozrywkowa... dziewczyny rzeczywiście dzisiaj szybko demoralizują, dobrze, że masz chociaż świadomość - w sumie dobrze, że Cie to gryzie - a rada jak wyżej, młoda jesteś, zacznij się cenić i nie wskakuj od razu do wyra tylko by zdobyć czyjąś akceptacje

Gość gość
A twój chłopak z iloma spał?

Gość Kaaassia333
On spał z 5-cioma jest rok starszy ode mnie

Gość gość
srednia statystyczna to dla kobiet to 7 a dla mezczyzn 11 takze spoko luz masz jeszcze dwoch w zapasie jakby cos nie wyszlo z tym odpukać

Gość gość
Oczwyiście średia na całe życie, a nie do 18-tego roku życia. Niewiel Ci zostało do średniej ,to tych dwóch pozostaw sobie na jakis fajnych gości :)

Gość gość
O, to ja mogę jeszcze przelecieć paru żeby dociągnąć do tej średniej hahaha :D