Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 28 lat i jako kobieta

Polecane posty

Gość gość

nigdy nie miałam chłopaka, o seksie nawet nie wspomne. W czasie studiów nie zwracałam uwage na adoratorów a teraz ich po prostu nie ma zajęciu, zonaci, ewentualnie niepoważne propozycje itd. Jako kobieta czuje się bardzo źle z tym.

Gość gość
Żeby uprzedzić pytania, jestem ładna zgrabna zadbana. Szczupła 170cm, 63kg wagi. Mam łądną twarz wiec, ale brak szczescia do facetow

Gość gość
Jakie okolice.

Gość gość
z jakiego jesteś województwa i jaki kierunek studiów kończyłaś , napisz (jeśłi to nie tajemnica)

Gość gość
Jaki masz kolor włosów?

Gość gość
jestem z Krakowa konczyłam najtrudniejsze studia czyli zarządzanie, moje rówieśniczki zawsze były głupsze nigdy nie moge zrozumieć dlaczego one zarabiają więcej bez studiów i mają facetów ja akutlanie pracuję w biedroonce jako kasjer ale mam zamiar awansować na wykładnicę towarów

Gość gość
Studia biologiczne, województwa nie podam. Miałam staż za granicą, później tam troche pracowałam, ale wrociłam do Polski.

Gość gość
dziś to podszyw

Gość gość
wybacz ale musi byc z toba cos nie halo

Gość gość
burek zayebe cie stary chuyu, popamietasz moje slowa

Gość Turkuć
Jaki obecnie masz cel w życiu? Co Cię napędza? Miałaś kiedykolwiek kogoś na oku, ale nie zainteresowałaś się nim bo nie mogłaś wyjść ze strefy komfortu?

Gość gość
hej widze że trudno jest sie tobie z tym pogadzic jesli chcialabys pogadac mam wolny wieczór napisz lukasz151983@tlen.pl Napisz jesli masz ochote porozmawiac

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec czy spotkasz miłosc, czy bedziesz miała męza, dzieci, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
brak szczescia do facetow X Po takim tekscie wiadomo ze masz nawalowe w glowie.

Gość gość
Zdrowywesoly dziś kolejny projekt woytka 37 l, oprocz studzi

Gość gość
myśle że masz nieladna twarz :O

Gość gość
Myśle że to kwestia bycia wybredną i nieco unisłą. Jestes biologiem, coś tam za granicą. Pewnie masz się za super mądrą i co to nie ty???

Gość gość
16:28 to nieprawda, ze przemadrzale babki nie sa w zwiazku, mam taka przemadrzala znajoma, ciagle gada o jakichs faktach naukowych, dyskutuje, wykloca sie, wiecznie wykazuje, ze jest nainteligentniejsza, a inni sa glupi, a ma kogos. Nie wiem serio jak jej facet z nia wytrzymuje.. a ja jestem sama :P to chyba kwestia ciekawej osobowosci.

Gość gość
dziś albo urody.... a lada jestes?

Gość gość
16:33] ile masz lat?

Myślę że jesteś jedną z tych, którym zawsze wydawało się, że są najinteligentniejsze, najładniejsze i w związku z tym nikt nie jest ich godzien. Prawdopodobnie tatuś i mamusia uważali podobnie i nie zapominali Cię o tym informować przy każdej okazji:P Teraz jak 30 na karku i poczucie wyższości zostaje wypierane przez typowo kobiece instynkty pomału zaczynasz sobie zdawać sprawę, że nie jesteś aż taka och i ach, jak Ci się wydawało. To nic, to w pewnym sensie normalne i pewnie przejdzie. Tylko jeśli chciałabyś coś zmienić, to pewnie już przedostatni dzwonek

Gość gość
Teraz jak 30 na karku i poczucie wyższości zostaje wypierane przez typowo kobiece instynkty pomału zaczynasz sobie zdawać sprawę, że nie jesteś aż taka och i ach, jak Ci się wydawało. PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP dokladnie

Gość gość
Co to zlot desperatów? ;)

Gość gość
nie desperatow tylko tak jest!!!! Naprawde poznac kogos na swoim poziomie to trudna gra

Gość gość
Co mi z twoich studiów i stażow. Dziecko urodzisz? obiad ugotujesz? doopy dasz? dom ogarniesz? Bo jak mamy cale zycie rozkminiac o twoich studiach i stazach to dziękuję.