Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niania... mam dość.

Polecane posty

Gość gość

Zaledwie od tygodnia zajmuję się 6-miesięcznym dzieckiem przez 10-11 godzin dziennie. Wcześniej było to 5-6 godzin i dawałam radę. Teraz po 3 dniach padam na twarz. Mały już jest nauczony, że jeśli płacze, to natychmiast ktoś go uspokoi, zajmie zabawką, pobuja, pokaże jakąś pierdołę. Egzekwuje wszystko przeszywającym uszy rykiem i głośnym jęczeniem. Muszę go nosić, żeby nie słuchać tego wrzasku, bo zabawki szybko go nudzą, bajki go nudzą, wymaga cały czas uwagi, zaczyna już być ciężki, a moje poczynania obserwuje mamusia przez kamerę podłączoną do internetu, przez co autentycznie trafia mnie szlag. Jego sen nie jest dla mnie żadnym odpoczynkiem, bo cały czas się wierci, ma złe sny, dookoła latają 3 psy, które hałasują kiedy on śpi, cholerne cuda. Dodatkowo na razie mamusia mi płaci 1200 - na Warszawę i 10 godzin dziennie to zdecydowanie za mało, teoretycznie ma być więcej od września, ale coś czuję, że będzie się migać. Muszę odłożyć pieniądze, nie mam jak szukać innej pracy. Jak to wytrzymać? Czuję, że mi odwala, a dopiero właściwie się zaczyna...

Gość gość
Szukaj innej pracy w miedzyczasie.

Gość gość
Nie ma wyjścia poszukam innej pracy.

Gość gość
przy dziecku to min.10zł za godzine powinni placic za 10godz dziennie, a to i tak niewiele, bo i 12 ludzie placa. Wykonczysz sie ta praca, szukaj innej.