Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Kochani módlcie się szczerze a życie będzie piękne

Polecane posty

Mnie modlitwa uratowała przed najgorszym. A w sprawach codziennych też zwracam się do P. Jezusa i wszystko układa się nadzwyczaj łagodnie. Przykład z przedwczoraj: miałam ostrą wymianę zdań z byłym. Krzyczał i przeklinał. Powiedzieliśmy sobie ostatnie słowa brutalne jak nigdy... Mimo to byłam spokojna, bo zwróciłam się do Pana by się tym zajął. Poszłam do kościoła i tam się modliłam. Wczoraj była już między nami zgoda, nawet sam powiedział, że to wszystko przez niego i mam się uśmiechnąć.

Gość gość
Kędzierzyn-Koźle Miasto w Polsce Kędzierzyn-Koźle – miasto w województwie opolskim oraz siedziba powiatu kędzierzyńsko-kozielskiego, położone na Nizinie Śląskiej, na Śląsku Opolskim. Wikipedia Powierzchnia: 123,4 km² Pogoda: 25 °C, wiatr wsch., 13 km/h, wilgotność 46% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 64 219 (2007) Czas lokalny: czwartek, 16:48

Gość gość
Chwała Panu !!! 😍

Gość gość
Jakoś Pan Jezus Ci nie pomógł utrzymać małżeństwa czy tam związku... A tak samo jak na Ciebie modlitwa, na inną osobę może zadziałać bieganie, trening na siłowni, medytacja, czy zwykłe upicie się... to po prostu skupienie na czymś innym niż problem daje ulgę i wyciszenie, albo wyładowanie emocji, w zależności co dana osoba akurat potrzebuje. Poza tym jeśli ktoś nie wierzy, albo bardzo wątpi w istnienie Boga, to jak ma się szczerze modlić? Wiary nie da się nauczyć, albo wierzysz, albo nie. Można ten pogląd zmienić, np. pod wpływem przeżyć osobistych, ale nie na zasadzie-od dziś będę wierząca i bach nagle mi się odmienia.

Gość gość
17:18 to jakiś gościu z lewicowej "Gazety Wyborczej".

Gość gość
Czy to ważne skąd jest??? Napewno nie z kościoła :OO Napisał to, co dorosły, zdrowy człowiek zrozumiał już w okresie dojrzewania :O

Gość gość
A mi Pan Jezus pomógł i cały czas pomaga w założeniu rodziny. Modlę się i mój chłopak dostał super pracę i mnie w mieście. Ciąża rozwija się prawidłowo. Ślub planujemy jak pieniądze uzbieramy. Bóg mi pomaga . To ze ktoś nie chodzi do Kosciola co niedzielę to nie znaczy że Bóg go nie kocha. Bóg Kocha każdego grzesznika. Najważniejsze przykazanie - MIŁOŚĆ.