Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety niemalujące się to w większości nudne szare myszki, zazdrosne biedaczki

Polecane posty

Gość gość
Ja się nei maluje, dzieci nie mam nie wiem jeszcze czy chce mieć, nie chodze w jeansach w ogole w sumie nie wiem czemu, wlasnie przeważenie wspieram dobre Polskie marki aryton, hexeline nie uważam, żeby brak makijażu odbierał mi elegancji może jakby mi ktoś kazał w tej obsłudzie klienta się malować ... raczej nie będe tam pracować z całym szacunkiem dla osób pracujących. Sporo osób którymi sie otaczam to wykształcone, piekne, kobiety z fajną ciekawą pracą ,mające poukładane w głowie, onew większości się nie malują albo malują się delikatnie . Zdrowie i piękno zawsze jest na topie, nawet mężczyźni wolą kobiety bez makijażu.W żadnym protokole dyplomatycznym nikt nie każe sie malować ;p

Gość KsiężnaPipa
Malować z gustem trzeba umieć. Jeśli ktoś robi to nieudolnie to lepiej tego nie robić wcale. Zazwyczaj te mało przebojowe nie umieją tego robić dobrze i obgaduja te fajnie umalowane bo zwyczajnie im zazdroszczą. Makijaż zrobiony przez kosmetyczkę kosztuje wiec pozostają bez i złe na te co oszczędzają bo robią to w domu same i wychodzi im to świetnie.

Gość gość
tez jestem za tym zeby nikomu nie narzucac makijazu, chociaz sama go lubie. co do mezczyzn, to moj partner akurat lubi mocne makijaze

Gość gość
Może byscie książkę jaka przeczytały zamiast walić smuty o malowaniu . potem. Nie dziwnie się ze facecii was chcą tylko ruchach bo nie ma z wami o czym pogadac. I mówi to kobieta

Gość gość
Szare myszki

Gość gość
Szare zawsze będzie szare( i złośliwe )i nudne.

Gość gość
Ciemna oprawa oczu bez zadnego podkreslenia wyglada tak sobie...

Gość gość
Widze kto sie nie maluje i ani ja ani faceci nie sa zachwyceni:D

Gość gość
Głupie zazdrosnice

Gość gość
moja ciemna oprawa w połaczeniu z moją twarza wygląda bardzo dobrze bez makijażu,a powiedz komu mam się tak podobać oprócz mojemu? może tobie? a może zazdrosnicom a może mam być niedowartosciowana z potrzeba przeglądanie się w spojrzeniach innych kolesi ? i tak się gapią co nie jest i potrzebne ,wiec komu ?

Gość gość
To prawda

Gość gość
Przygłupy znowu o malowaniu lub niemalowaniu. Załózcie sobie na pyski kominiarki i spokój.

Gość mądraPanix
Nie wiem co gorsze- brak makijazu....makijaz tandenty,tani...czy bardzo ordynarny?? (jak moja była polonistka,czy taka Urzedniczka z Warszawy co gadała o Budowie Metra,czy posłanka Senyszyn?)Irytują mnie dziewczyny ze wsi (15-30lat)....ubrane krzykliwie,tandetnie bazarowo...w kurfa takich smiesznych tanich makiajzach:D wygladaja przekomicznie. Np.niemodny perłowy cien za 4 zł ktory zaraz spada na policzek i rzesy,(rozowy )czy szminka perłowa z 3 zł:D,pmaranczowy puder,ktory wyglada jakby ujebała sie marchewką.One malują sie zawsze,codziennie i nawet nie zmywają na noc ,bo szkoda.ZNam takie!!!ALbo mocno kontur oka-nieumiejetnie,ktory to oko pomniejsza:D Irytują mnie dziennikarki-spikerki w TV.Ktore mimo drogich wizazystów ,ladnej buzi...i prezencjiji ...maja za mocny makijaz. BArdzo mnie to razi i irytuje.Bo jest taka zasada ze w dzien sie ma dzienny ,lekki makijaz a w nocy mocny.Ale nie kazda o tym wie.I wygladają jak zombie. Ja mam 30 lat,lubię meic zawsze pomalowane paznkokcie-bez wzorków!!!:),adekwatnie do okazji,pory roku,mody... Nie maluję oczu ,bo zawsze sie boję ze mi sie rozmaze,nie uzywam pudru,bo cera musi oddychac. Maluję od pół roku usta -matową szminką i brwi brazową kredką. Uwazam, ze kobiety na pewnych stanowiskach-majacy kontakt z ludzmi,reprezentujace kogos/cos ,nawet najpiekniejsze...Powinny miec chocby lekki makijaz. (panie expedientki w drogich galeriah,fryzjerki,kosmetyczki, pani rzecznik,dyrektor,stweardessy,hostessy).Jesli ma wolny zawód-kucharka,malarka,artystka to niech sie nie maluje. Popieram brak makijazu jak sie wychodzi wyniesc smieci,idzie po buleczki rano,czy na silowni.

Gość gość
a ja jako manager butiku mam gdzies twoje smieszne zasady. maluje oczy mocno bo lubie i paznokcie na kolor jaki mi sie podoba, niezaleznie od pory roku

Gość gość
Zasada, ze lekki makijaz w dzien a mocny w nocy .... Ty Wiesniaro ! :D

Gość gość
mądraPanix 2016.08.28 przeczytałam co napisałaś do... w sumie to dwa zdania. I tak sobie myślę... o boże. Jakie ona musi mieć nudne życie, że zna tyle bezwartościowych informacji i makijażu O.o Najlepszy makijaż to taki dyskretny, a dobra makijażystka (z zawodu czy normalna kobietka) to taka, któr acuda wyczaruje na twarzy i za najniższą cenę. A teraz wybaczcie, wracam do swojego hobby ;*

Gość gość
A ja mam w doopię tę kłótnię :p

Gość gośćpomalujryjlubnie
czy baby są puste i durne czy to złudzenie

Gość gośćkb
Lubisz tak pisać sama ze sobą?

Gość gość
Każda kobieta dobrze wie jak wygląda i wie jeśli jakaś kobieta wygląda lepiej. Taki jest ten świat. Jedni są ładni inni brzydsi. Te brzydkie to wredne i fałszywe dla ładnych dla brzydkich zależy od humoru. Dlatego ładne kobiety powinny dobierać sobie towarzystwo podobne do siebie, brzydule zawsze będą coś knuly i cieszyły się z niepowodzenia ale skrycie.

Makijaż niesie dużo informacji o człowieku. Tak samo jego ubiór, sposób zachowania, poruszania... Nie ma jednoznacznej odpowiedzi, makijaż to element całości. Wszystko składa sie na odbiór zewnętrzny. Do tego dochodzi drugi element wrażenia - zachowanie, obycie. Człowiek z klasa bez makijażu tez będzie fantastyczny w odbiorze. Człowiek bez klasy, nawet w pełnym rynsztunku będzie odbierany zle.

Gość gość
Ja się maluję codziennie ale delikatne

Gość gość
Ja sie na codzie nie maluje bo mi sie nie chce. Szaro i buro wygladam bez makijazu ale z makijazem tez szalu nie ma. A zreszta komu to i na co? Faceci jakos nie maja problemow ze swoimi golymi twarzami i nikt nie podnosi larum ze sie nie maluja. Jesli ja mam gdzies jak wygladam dla samej siebie to tym bardziej nie bede malowac sie dla swiata zewnetrznego. Zreszta wole sobie dluzej rano pospac niz zrywac sie i facjate oklepywac pudrem itd. Zima cos tam sobie na twarz zarzucam ale latem niech mi skora odpoczywa od tych mazidel.

Gość gość
Taki beznadziejny temat mogła założyć tylko idiotka. Nie maluję się bo jestem młoda i mam promienną cerę. Nie mam nic do dziewczyn, które to robią. Nie zastanawiam się jak wyglądają bez i dlaczego czują potrzebę nakładania podkładu ( szczególnie latem )Idiotyzmem jest twierdzenie, że nie malują się tylko brzydule i biedaczki. Sporo kasy wydaję na ubrania, podróże, gadżety i dodatki do domu. Atrakcyjna dziewczyna będzie wyglądała dobrze w zwykłym podkoszulku. Nie wiem co ma podkład do urody:D

Gość gość
one są po prostu nie zadbane w myśl przysłowia nie ma kobiet brzydkich tylko są zaniedbane

Gość gość
małe oczka, wąskie usta, duży nos

Gość gość
a mnie najbardziej śmieszy stwierdzenie bez makijażu ładnie wyglądam i mylenie makijażu z tandetną tapetą

Gość gość
Blada cera, wypryski, sucha cera , świecąca sie buzia

Gość gość
przecież piszą, że mają nieskazitelne cery:P nie o to zresztą chodzi, bo pewne rzeczy wymagają podkreślenia i koniec