Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety niemalujące się to w większości nudne szare myszki, zazdrosne biedaczki

Polecane posty

Gość gość

itp :D Żeby kupić sobie dobre kosmetyki jakieś pieniądze trzeba mieć , wiec biedaczki i chytruski mówią o sobie, ze sa ładne bez :D Zauważyłam rownież trend , ze kobiety krytykujące makijaż publicznie (i ten makijaż maja kiepski na codzień) malują sie do selfie na fejsbuczku... takie kłamczuchy :D

Gość gość
Do takich wniosków doszłaś podczas swojego długiego życia? ;) Gratuluję.

Gość gość
Od kiedy trzeba przestrzegać jakiegoś durnego kanonu, który nakazuje nakładać sobie na twarz jakiś smar i inną drażniącą chemię?

Gość gość
Wpierdalacie chemię z Biedry codziennie , wiec nie ma różnicy

Gość gość
Jak ta slynna Ewunia z kafe, psychiczne to i nudne

Gość gość
dobra, dobra, już ty nie prowokuj

Tak cię to boli, autorko? :D A może to ciebie nie stać na puder z biedry? :D

Gość gość
23:29 Zdajesz sobie sprawe z tego, ze to, co napisalas jest bez sensu ? :P:D

Gość gość
Niektóre są tak szare od środka, że malują się by podkoloryzować się od zewnątrz

Gość gość
zdajesz sobie sprawe ze za upublicznienie czyjegos wizerunku bez zgody Justna Bo zglosi cie na katowickiej milicji. lepiej zacznij ciulac na oryginalne oprogramowanie

Gość gość
ja nie maluje się, bo jestem po prostu ładna możliwe, że gdy będe miala powod (jakieś szpecące blizny, przebrawienia itp) to będe sie malować

Gość gość
00:58 i codziennie tak samo? nuda , a co jak jestes niewyspana? nie wstydzisz sie chodzić z workami pod oczami? 00:36 ty sie naucz polskiego to pogadamy

Gość gość
Naprawdę ładne dziewczyny się nie malują, bo nie mają nic do ukrycia, szkoda mi czasem tych pomalowanych i najeżdżających na te niemalujące się... muszą leczyć kompleksy, kto chce niech sie maluje kto nie chce nie, generalnie makijaż ma ukryć to co brzydkie lub oszukać, że coś jest ładne np. pełne usta za pomocą szminki, dlatego nie wszyscy muszą się malować tylko te dziewczyny, które chcą być troszkę ładniejsze niż w rzeczywistości

Gość gość
Szkoda ściany. Kto będzie to gófno potem sprzątał? Niech się w worek zawinie .

Gość gość
03:02 Nie masz ochoty nic w sobie zmienic, polepszyc itp.? Dziwne. Typ dziewuchy chodzacej w jednych jasnych dzinsach i z 2 dzieciakami przy duupie:D:D babochlop Ze znajomymi tez nigdzie nie wychodzisz ? Tak glupio z gola morda w barze, restauracji itp.

Gość gość
ja oszczędzam skórę po co mam niszczyć makijażem dla kogo? jak mam słodkiego buziaka bez fluidów,maluję się jak naprawdę musze być odwalona lub chcę ,a tak jestem taka sama jak Ty z makijażem,to chyba fajnie nie?

Gość gość
Mnie mnie malo interesuje kto sie maluje a kto nie, ale uwazam , ze osoby pracujace w obsludze klienta powinny o siebie dbac. Ostatnio kelnerka, z tlustymi wlosami i swiecaca sie twarza bez makijazu, rzesy nic nie podkreslone, pewnie tez myslala, ze jest ladna , jakby miala nas obslugiwac to bym nic nie zjadla ew poprosila o inna kelnerke :P

Gość gość
i nie mam dzieci:-) ze znajomymi kolezankami nie wychodzę bo baby są nudne,mam tylko męskich przyjaciół a oni mnie adorują bez fluidów :-) mam większe branie niż Ty z tapetą naprawdę

Gość gość
jak ktoś ma ciemną oprawę oczu to nie musi podkręcać niczego:-) a że brzydkie lepiej wyglądają w makijażu to się zgodzę,więc się maluj

Tak glupio z gola morda w barze, restauracji i x jesteś naprawdę skrzywiona. ze znajomymi CAŁE ŻYCIE jechało się po tapeciarach, że im tusz do rzęs skapuje do fryt, że po co jej ta cocksuckingowa szmineczka, która się i tak zetrze od tłustego żarcia. makijaż raczej razi do higienicznych czynności jak żarcie, śmianie się, całowanie.

Gość gość
tłuste włosy i nadpotliwośc to ona rzecz niż brak makijażu

Gość gość
"Specjalistka" od tłustych włosów i świetlistych twarz się znalazła! idź się dziecię wysikaj bo pietolisz takie bzdury jak Stalin.

Gość gość
Wieśniary takie, ktore nigdzie nie chodza...

Gość gość
wieśniary to chyba sa na wsi,w mieście to jest atrakcja dla młodych gówniar albo panienek bez namiętnego kochanka ,ja mam ciekawsze rozrywki

Gość gość
nawet do kina nie chodze bo mam wielki ekran w domu,czasem rozmantyczna kawiarenka z moim,a baby sa nudne o czym z nimi gadać z dwie godziny to nie wiem

Gość gość
Kobiety bez makijazu sa zwyczajnie brzydkie

Gość gość
jakos tak jest, ze wszystkie te srednio ladne lubia towarzystwo wylacznie facetow bo czuja sie adprowane (a faceci po prostu nauczeni sa inaczej traktowac kobiety niz swoich kumpli)