Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Czkawka

Ale wczoraj nawywijalam po pijaku

Polecane posty

Gość Pani Czkawka

Ooo szok :O :O

Gość gość
Kędzierzyn-Koźle Miasto w Polsce Kędzierzyn-Koźle – miasto w województwie opolskim oraz siedziba powiatu kędzierzyńsko-kozielskiego, położone na Nizinie Śląskiej, na Śląsku Opolskim. Wikipedia Powierzchnia: 123,4 km² Pogoda: 25 °C, wiatr wsch., 13 km/h, wilgotność 46% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 64 219 (2007) Czas lokalny: czwartek, 16:48

Gość gość
stara pijaczka🖐️

Poalkoholowy moralniak wzięty z d**y. Zapewne nic przykrego nie nawywijałaś. Uzupełnij wysikany magnez, prześpij się, a jutro gardź sama sobą i ludźmi przez/z którymi się upiłaś. :classic_cool: ;)

Ja na szczęście już nie piję :) też wiele razy miałam taki stan poalkoholowy:classic_cool: plus jakieś ataki lękowe związane z exem ;( nie polecam nikomu.

Nie no pilam ze znajomymi i sasiadem :-) ale gorzej było potem, bo wrocilam do domu,nie pamiętam co robiłam, a rano zobaczylam,że rozmawialam z kilkoma osobami przez tel. Zaczęłam obdzwaniac te osoby,pytac co i jak na szczęście się nie domyslily :-)

Gość gość
kołotanie serca? naćpałaś się czegoś RU RO

Gość gość
jak ja bym chciał cię bzykać to nawet pojęcia nie masz kobieto !

Przecież napisalam,ze dwa piwa! Żadnego cpania. Na szczęście dzisiaj jestem już w formie :-) tylko niestety jadę do pracy bez sąsiada :-(

Gość gość
nosisz leginsy skarbie ?

Gość gość
Czkawka jestem załamana pociesz mnie bo chcę mi się płakać :( Może pamiętasz niedawno pytałam cie co mam zrobić bo poznałam chłopaka, który spodobał mi się ale on jest rolnikiem. Okazało się, że ten s*******n ma żonę i dziecko:(

Gość gość
aha to ile masz lat bo już tyle razy pytałem i dalej nie wiem

Gość gość
Tak dokładnie:( poznałam go na portalu randkowym pisał że jest kawalerem i nie ma dzieci. Wczoraj odkryłam prawdę i znalazłam nawet na fb profil jego żony gdzie on jest na zdjęciu z dzieckiem:(

Jestem juz w takim wieku,w jakim mogę tylko powiedzieć,że kobiet o wiek się nie pyta :-( Długo się spotykaliscie? Tylko podobał czy zauroczylas się albo zakochalas? Masz od niego jakieś propozycje? Uświadomiłabym jego żonę z kim się związała :O chociaż w dzisiejszych czasach kobiety nie mają klasy i wybaczają zdrady. Nawet emocjonalne.

Gość gość
No prawie miesiąc pisałam z nim, jeszcze się nie spotkaliśmy ale zależało mi na nim, nie zakochałam się ale podobał mi się bardzo.

Gość gość
wiek mi nie przeszkadza bo jestem z dużo starszą kobietą

Gość gość
Pani Czkawka ma 38 lat.

Gość gość
ja ciut mniej

No to dobrze, że chociaż się nie spotkaliscie,nie było nic więcej. Twoje załamanie wynika bardziej z żalu czy wkurzenia?

Nie wiem czy wspominalam,ze nie szukam tu faceta. Także co macie do mojego wieku? Jeśli chodzi o porady...chcesz płakać to płacz. Ja ostatnio tez chciałam. Miałam powody i wiesz co zrobiłam? Zaplanowalam sobie,ze w sobotę od 20:00 będę płakać rzewnymi łzami. Splacze się jak bóbr, ale wypadlo mi spotkanie i...zabrakło czasu na placz Nie blokuj w sobie emocji.