Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdrowywesoly

Poradnik jak zdobyć dziewczynę ( poderwać) poziom Hard

Polecane posty

1 kiedy jedziesz samochodem i widzisz dziewczynę która przechodzi przez pasy albo stoi gdzies na chodniki warto na nia wpasc tym samochodem ;) albo zamochmowac zaraz tuz przed jej nogami ryzykowane ale ... skutkuje zawsze mozesz potem wspolczuc a ona napewno wystraszona szuka pocieszenia 2 kiedy umówisz sie z dziewczyna na spacer w parku zacznij udawac ze masz zawal albo cos upadnij na ziemie a gdy sie do ciebie przychyli zlap ja za szyje i pocaluj. 3 kiedys siedzisz z dziewczyna na lawce w parku poloz swoja reke na jej karku ramieniu i delikatnie masuj mow do niej i nagle ja mocno przyciagnij do siebie i jeszcze mocniej pocaluj w usta tak zeby zabralko jej telnu na nowy wdech brak tlenu w mózgu powoduje brak logicznego myslenia ... chcesz znac wiecej napisz post ponizej podaj adres e-mail.

Gość gość
Gorszych idiotyzmów już dawno tu nie było. To raczej poradnik, jak skutecznie wkurwić dziewczynę.

1. ryzykujesz poważnym uszkodzeniem samochodu. Ja w takiej sytuacji zasadziłabym kopa w błotnik. 2. bankowy strzał z pięści w ryj. 3. prawdopodobny plaskacz

Gość gość
Haze - :D:D:D. Bardzo prawidłowe reakcje na takich Don Juanów w dupy wytrzaśniętych.

Gość gość
Kolejny Casanova miekkim hoojem zrobiony:D

Gość gość
a co to jest "zamochmowac"?

Gość gość
Podpinam sie do odpowiedzi Haze ...co do trzeciego punktu rozwazam aprobate ale tylko w sytuacji gdy facet to Bali Bej :-)

Gość gość
autor ma was w dupie jedzie sobie po was jak po burzej suce :D

Gość gość
Najskuteczniejszy sposob na podryw dziewczyny to CHLOROFORM :)

Gość gość
gość dziś autor ma was w d***e jedzie sobie po was jak po burzej suce smiech.gif----nie rozumiesz co znaczy wyrazenie: jechac po kims...

Gość gość
tzn ze sie z was nabija wy j****e cwele a wy to bierzecie k***a na serio :) żal mi was