Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieudana09

Co mogę nakleic pod sufit?

Polecane posty

Gość Nieudana09

Malowalam dzisiaj pokój. Pod sufitem nie dałam rady walkiem więc wzięłam pędzlem, lecz teraz widać różnicę pomiędzy wałkiem a pędzlem. Myślicie, ze to się połączy ze sobą czy będzie to już widzieć na zawsze? Nie piszcie o tych listwach podsufitowych, bo na razie mnie na nie nie stać ;/ Ma ktoś jakiś pomysł? Myślałam o powiększeniu tam lampek choinkowych ale i tak to będzie widać ;/ sama już nie wiem

jednak JKM ma rację, to facet powinien robić takie rzeczy, bo on to zrobi porządnie i jak człowiek, a kobieta myśli o stronie estetycznej - jak coś się dzieje źle to trzeba ustroić lampkami choinkowymi;) autorko, nie masz męża?

Gość Nieudana09
Drabina by nic nie poradziła, bo wałek był zbyt gruby i nie dojezdzal pod sufit. A z tymi lampami chodzi o to, ze będzie winda i tak, ze tu jest ciemniejszy farba od tej

Gość Nieudana09
Jestem nastolatką więc trochę zbyt wcześnie na męża

nie każdy "mąż" będzie umiał malować, niektórzy nawet przysłowiowego gwoździa nie umieją wbić, takze tez nie ma co liczyc na takich :D Ale nic to, przynajmniej bedziesz miala doswiadczenie z malowaniem, za drugim razem ci juz wyjdzie 🖐️

Gość gość
Tygrysek szaleje. ;)

Gość gość
brokeninside87 - I co dalej lecą na ciebie hejty? ;)

Gość gość
Byłem z pieskiem na działce. ;) Zbudowałem oczko wodne dla rybek. ;DJak woda odstoi to zrobię parę zdjęć. ;)

Gość gość
brokeninside87 - Skoro wszyscy kochają tygryska to musisz mieć dużo adoratorów. ;)

brokeninside87 - Skoro wszyscy kochają tygryska to musisz mieć dużo adoratorów. oczko.gif x tygrysica nie jest taka próżna, żeby liczyć adoratorów;) poza tym u tygrysów zwycięzca jest jeden, ten który dogoni tygrysicę:classic_cool:

Gość gość
brokeninside87 - Kto był by na tyle szalony aby gonić się z tygrysem? ;)

Gość gość
No co ty przecież jak bym tygryska za ogon złapał to by mnie zjadł. ;)Podobnie jest z kotem gdy pociągniesz za ogon to cię zaatakuje.

Gość gość
Czyli po kawałku pizzy będziesz uległa. ;)Niegrzeczny tygrysek. ;P