Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerarzona

Czy mogę być w ciąży? POMOCY

Polecane posty

Gość przerarzona

Dzień dobry! Mam problem tak strasznie się boję! Mianowicie sprawa wygląda tak. Był u mnie kilka dni temu chłopak i postanowiliśmy się pobawić w którymś momencie mój chłopak najpierw dotknął penisa a następnie wsadził we mnie palec. Mógł mieć przecież prejekulant! Teraz się boję, że jestem w ciąży. Muszę dodać że ostatnio miewam mdłości a także często jadam ogurki z masłem orzechowym, lub kabanosy z cukrem pódrem. Czy jestem w ciąży? Tak się boję mam dopiero 17 lat i jestem dziewicą i na utrzymaniu rodziców. Uczę się jeszcze w liceum ciąża zrujinowałąby mi przyszłość! Pomóżcie mi!

Gość gość
Kędzierzyn-Koźle Miasto w Polsce Kędzierzyn-Koźle – miasto w województwie opolskim oraz siedziba powiatu kędzierzyńsko-kozielskiego, położone na Nizinie Śląskiej, na Śląsku Opolskim. Wikipedia Powierzchnia: 123,4 km² Pogoda: 25 °C, wiatr wsch., 13 km/h, wilgotność 46% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 64 219 (2007) Czas lokalny: czwartek, 16:48

Gość gość
Zapłodnienie może być możliwe jeżeli wprowadził bezpośrednio członek do pochwy. Inaczej nie da rady. Dziewczynko dorośli się starają latami i nawet jak trafiają w moment owulacji i jest wytrysk to nie zachodzą

Gość gość
Ale prejekulant mógł mieć na palcach i mogłam zajść w ciążę przecież!

Gość gość
Nie wierze ze można być takim głupim. Weź w ogóle nie uprawiaj seksu i się nie rozmnażaj