Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest bezpieczny

Polecane posty

Gość gość

Kantor online czy jest bezpieczny?

Gość gość
Myślę, że tak

Gość gość
To zalezy który :) Ja od dłuższego czasu korzystam z usług kantora internetowego, współpracującego z kantorem http://www.centkantor.pl/ i nigdy się nie zawiodłem. Obsługa jest zaskakująco szybka, po kilku minutach od zlecenia wymiany otrzymuje przelew na konto :)

Gość nattianesw
Większość na pewno tak, zwróć tylko uwagę czy kantor używa szyfrowanego połączenia, przeczytaj o zasadach wymiany waluty i ewentualnych kosztach. Sama korzystam z w pełni uczciwego i solidnego e-kantoru : Amronet. Wszystko dokładnie wyjaśnione, transakcje zabezpieczone i tanio!

Gość gość
Zależy, ale moim zdaniem mimo wszystko lepiej rozliczać się w kantorze stacjonarnym. :) Ja regularnie korzystam z http://kantoralex.pl/ - moim zdaniem to znakomity kantor, nigdy się nie zawiodłam.

Gość WIka8nes
Na kantorze online w którym wymieniam teraz dosyć często- Gieldawalut,com nigdy się nie zawiodłam. Podobnie jak banki automatycznie księgują wpłaty i zatwierdzają transakcję, gdy ja potwierdzam kodem SMS. A tanie jest znacznie w stosunku do stacjonarnych.

Gość jana1990
Jeśli stosuje takie metody o których wspomniał użytkownik powyżej to na pewno kasa jest bezpieczna i dane osobowe klienta również. Sprawdziłem w Pluskantor.pl jak to wygląda, no i jest identycznie, a kursy naprawdę super.

Gość inplust44
U nas w firmie coraz popularniejsza się staje Gieldawalut.com. Szybkie transfery EUR na zagraniczne rachunki i to, że prowizja jest tak niska bardzo usprawnia nam współpracę w ważnymi kontrahentami. Platforma jest bezpieczna oczywiście. Wszystkie wypłaty trzeba potwierdzać i wymagana jest rejestracja klienta.