Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się nieatrakcyjna

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat. Przez całe życie ludzie śmiali się ze mnie, mówili mi, że jestem gruba i brzydka. Udało mi się schudnąć i zmienić wygląd, ale trauma z przeszłości została. Czuję się nieatrakcyjna, mam wrażenie, że nikomu się nie podobam. Wiem, że jeszcze całe życie przede mną, ale nie wierzę w to, że kiedykolwiek się komuś spodobam. Piszę to, bo chcę gdzieś wyrzucić z siebie to, co czuję. Nikomu o tym nie powiedziałam. Lubię sobie od czasu do czasu popłakać w nocy i poużalać się nad sobą, kiedy nikt nie widzi. Czasami wracam wtedy w myślach do przeszłości. Nie potrafię się z niczego cieszyć, we wszystkim doszukuję się negatywnych rzeczy. Większość ludzi bardzo mnie irytuje. Zastanawiam się, czy wszystko jest w porządku z moim zdrowiem psychicznym. Jeżeli dodałam ten wpis do niewłaściwej kategorii, to napiszcie mi o tym.

Gość gość
kiedy skonczysz ze stalkingiem. mam isc na policje?

Gość gość
chuj wbijam w hejterów :D

Napiszę jeszcze raz. 1) waga 2) włosy 3) czysta cera 4) dobiór ciuchów, makijażu 5) pewność siebie tyle 🖐️

Gość Iczi
Przyjmij stara zasade . Co bylo , a nie jest nie pisze sie w rejestr . Zycze Ci powodzenia i szczescia . Niczym sie nie przejmuj , rob swoje co lubisz i czym sie interesujesz . Zjawi sie w Twoim zyciu podobna osoba o podobnych zainteresowaniach .