Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie jechac na wycieczke z dziecmi?

Polecane posty

Gość gość

Macie sprawdzone pensjonaty,obiekty które warto zobaczyć? Moze warto podzielić sie pomyslami ? Ja ze swojej strony mogę polecić kilka fajnych miejsc w okolicach śląska. Chetnie wybiorę się na wycieczkę w inne rejony kraju. Jako przewodnik mogę polecić blog http://podrozedlarodziny.blogspot.com/2016/07/budapeszt-na-weekend.html?m=1 oraz blog pt Podróże Hani.

Gość mama _zosi
Ja polecam ci energylandie w zatorze naprawdę fajnie tam jest największy park rozrywki w polsce jest to niedaleko krakowa jak chcesz wiedzieć więcej to poszukaj w necie energylandia zator

Gość gość
na Sybir

Gość gość
7.40, zdecydowanie, i koniecznie kibitkami :D

Gość gość
Jurapark. Jest teraz promocja w kolporterze na bilety. (Poszukaj w necie) zamiast 40 zł-okolo 13 zł za bilet. Byłam wielokrotnie.

Gość gość
Syn ma rok wiec energylandia jeszcze musi poczekać. Jurapark świetny zapomniałam dzieki.

Gość gość
A ja polecam alele w okolicach Zbrosławic kolo Gliwic. Mini zoo kulki park linowy piknik warto zajrzeć polecam

Gość gość
A ja bylam w Ostrawie w miejscu opisanym w blogu. Powiem wam ze to jest super. Moje bliźniaki szalaly caly dzień a i my mieliśmy niezła frajdę.

Gość mama _zosi
W zatorze też są też atrakcje dla maluszków byłam tam z córką jak miała rok i 2 mies

Gość gość
Będę musiała wygooglac ten zator. Byliśmy w kulkach ale jeszcze nie zalapal

Gość gość
Energylandia wychodzi dość drogo. W strefie dla najmlodszych nie byłam. Może będzie fajnie. Wy na pewno się zabawicie na strefie extremalnej. :) zazdroszczę! Jurapark- nie wiem, czy aż tak małe dzieci będą się dobrze bawić. Jest plaża(mam na mysli Krasiekow). Jest karuzela dla maluchow. Nie pamietam, co jest w części pierwszej, ale też powinno być dobrze. Hustawki są dostosowane. Promocja na bilety trwa do końca sierpnia. Można je zrealizowac do końca września. Jest to jakaś opcja :)

Gość gość Anka
Polecam stronę www.timeonflight.com znajdziesz tam kilka bardzo ciekawych propozycji :)