Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Referencje do pracy za najnizsza krajowa w uk

Polecane posty

Gość gość

Norma czy przegiecie? Np do zwyczajnej, prostej pracy "na kase" do sklepu

Gość gość
Oczywiscie ze norma. Po pierwsze takie jest prawo a po drugie musza miec pewnosc ze jestes zdolny do pracy obowiazkowy, przyjdziesz na czas, nie ukradniesz nic itd. Skad niby maja to wiedziec? Z twojego slicznego usmiechu?

Gość gość
To noe norma tylko patologia, ktora pojawiła sie z najazdem Polakow, ktorzy robia z UK oboz pracy...

Gość gość
To nie jest do końca normalne :D:D ktoś dopiero po szkole skąd ma mieć referencje ? Samemu sobie napisać ? Eeee debile I to do takiej prostej pracy....

Gość gość
3.03 mysl troche. Jak ktos jest po szkole i jest to jego pierwsza praca to referencje sa od nauczycieli czy opiekunow z collegu. Albo z wolontariatu. Boszz czy naprawde tak trudno zrozumiec, ze pracodawca nie ma szklanej kuli, nie czyta w myslach i nie wie z kim ma do czynienia. Jak widac wy sie nawet do takuej pracy nie nadajecie bo prostych spraw nie umiecie ogarnac. I ta polska paranoja "patologia, ktora pojawiła sie z najazdem Polakow". Ech ucywilizuj sie troche.

Gość gość
Skoro tak cie bulwersuje ze pracodawca wymaga referencji, dlaczego nie pracujesz we wspanialej Polsce, gdzie przyjma cie na piekne oczy i zaplaca ci miliardy?

Gość gość
Bylo sie uczyc w PL, isc na aplikacje adwokacja lub lekarza to bys nie narzekał jak inne cwele z nottingam brighton tutaj :D buehehahehehehehehhe teraz bedziesz gnił za bezdurno w domopodobnej ruderze z ukami :D:D

Gość gość
NIkt juz nie satrudnia polakow w uk. Brexit dział:D W PL dzis na start 4000. I gra gitara bo zycie trzykrotnie tansze, a zarcie pyszne i tysiace rozrywek znajomi quady mazury termy grill kulig. Gdzie w uk mozna sobie pojezdzic quadem po lesie lub jechac na termy. No pytam sie uebane szczuropodobne wsbzdety. Kocham cie PL gnijcie w uk pazdzierze

Gość gość
NIkt juz nie zatrudnia polakow w uk. Skonczylo sie i dobrze. Musza wracac do PL:D. Brexit działa. W PL dzis na start 4000. I gra gitara bo zycie trzykrotnie tansze, a zarcie pyszne i tysiace rozrywek znajomi quady mazury termy grill kulig. Gdzie w uk mozna sobie pojezdzic quadem po lesie lub jechac na termy. No pytam sie uebane szczuropodobne wsbzdety. Kocham cie PL gnijcie w uk pazdzierze

Gość gość
tansze, a zarcie pyszne i tysiace rozrywek znajomi quady mazury termy grill kulig xxx Nie no szal po prostu. Nic wiecej do szczescia nie potrzeba.

Gość gość
Srednia krajowa w Polsce to zaledwie 2700zl na reke ktora zarabia 80% polakow. Pensja glodowa zwazywszy na 1000zl samego czynszu. Referencje sa standardem w calym cywilizowanym swiecie. Od razu po szkole? Referencje z wolontariatu I stazu bo kazdy normalny czlowiek pracuje w trakcie studio, uczy sie zycia. Nie zatrudniaja Polakow po Brexicie? Dziwne,.... bo zmieniam prace za miesiac. Rasizm jest w Polsce- nigdzie tak nie nienawidza Polakow jak oni sami siebie w POlsce.

Gość gość
tansze, a zarcie pyszne i tysiace rozrywek znajomi quady mazury termy grill kulig xxx Nie no szal po prostu. Nic wiecej do szczescia nie potrzeba. X Ty nawet tego nie masz w uk i siedzisz z koniecznosci po pracy w domopodobnej ruderze z grzybem na klejacym sie laptopie:D lub pijesz jakies angielskie szczochy w pubie, noo fakycznie ty masz ,szał, :jak cholera D:D

Gość gość
Zanim przyjechały chordy Polaków nie trzeba było mieć zadnych referencji. Prace dostawało sie praktycznie od razu i za godne do zycia stawki. Po to was wpuścili, żebyście obniżyli innym narodom Europy poziom zycia, pogorszyli warunki płacy i pracy, ku uciesze i zwiekszeniu zysków prywatnych koncernów. Gdy was wywalą spowrotem do tej waszej ukochanej ojczyzny znowu rynek pracy znormalnieje, niewolnicy wroca do domciu zyc za szczaw i mirabelki...

Gość gość
"znajomi" i "2700 80% polakow" buhehehehehehehehhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahheheheheheheheheheh pompa jak ch/uj z kpin tysiaclecia. jak wy macie nasrane we lbach :D 2700 albo 4000 no ten jeszcze lepiej doje/bal przyglup o nauce pier/doli a sam ma niepelne podstawowe :D :D :D ty chyba o innej polsce mowisz debilu bo w polsce wiekszosc ledwo minimalna zarabia

Gość gość
Ja ani myślę wracać do tego szczurolandu jakim jest PL. Weź se te twoje obsrane i obszczane Mazury bo mi one nie są do niczego potrzebne. Wszystko czego nie dała mi PL mam tutaj w UK. Np normalne, godne życie czyli to czego w PL nie uświadczysz. Kocham cię UK.

Gość gość
Ja ani myślę wracać do tego szczurolandu jakim jest PL. Weź se te twoje obsrane i obszczane Mazury bo mi one nie są do niczego potrzebne. Wszystko czego nie dała mi PL mam tutaj w UK. Np normalne, godne życie czyli to czego w PL nie uświadczysz. Kocham cię UK.

Gość gość
Referencje i co jeszcze :D:D prosic sie o prosta prace za minimalna, udawniac cos Buhahaha W UK musza zyc niezle tepaki, ze sobie tak na wszystko pozwalaja Gdyby ludzie sie nie pchali o kazda prace za kilka funtow to wymagania by sie zmniejszyly...

Gość gość
Kurczę, ja nie znam nikogo, kto pracuje w UK za minimalną ... mieszkam w Yorku ... serio, nikogo takiego nie znam.

Gość gość
Wyjechali tylko nieudacznicy co w PL sie nie uczyli. Typowe uciec jak szczur gdzie indziej na gotowe. Nie widzialem tylu anglikow w PL co polaczkow w uk. W PL pensja przecietna teraz to 4000zł jak ktos sie uczył a nie zbijał bąki na wyzszej szkole lansu i baunsu. Zaden z moich znajomych nie zarabia mniej a zycie trzykrotnie tansze niz w uk. I mieszkania palce lizac, nie to jukejowskie domopodobne rudery za kosmiczne pieniadze.

Gość gość
W normalnych krajach nie ma referencji, tylko SWIADECTWO PRACY. Tak jest w PL i wszyscy sa zadowoleni. Tylko w zacofanym uk jest tak ze musisz robic laske bossowi aby ci laskawie wypisal referencje po skonczeniu pracy. Beka jak ch/u/j z anglosakiego dziwadła.

Gość gość
Boss to moze wpisac taka referencje, niekoniecznie zla, ale taka , ze nikt cie nie przyjmie :P dlatego w UK wszyscy sa dla siebie mili i w ogole słodko nikt nie ma prawa miec smutnej miny, a jak sie obrocisz to mowia to, co mysla :O

Gość gość
20:34 W sklepach placa najnizsza... na sprzataniu to wiadomo, fabryka, nawet biurowe prace sa slabo platne.

Gość gość
zależy gdzie sprzątasz. ja na sprzątaniu w małym luksusowym hotelu gdzie nie sprzątamy na odpier*** jak w wielkich hotelach, lecz porządnie, zawsze mialam więcej niż minimalna. jak minimalna wynosiła 6,50 czy ileś tam, to ja miałam 7,40. teraz mam 7,85 plus płatny lunch i 2x rocznie gift cards od pracodawcy - na urodziny i na Boże narodzenie. gift cards są czasem do John Lewis i Waitrose, czasem do M&S.

Gość gość
Mało płaca....

Gość gość
Nie, ja bym sie nie starala o prace za najnizsza :P a juz napewno nie latala z referencjami do pracy za najnizsza, zeby mnie angielskie swinie nie lubily, bo jestem z Polski :D mimo , ze mam lepszy angielski od nich :P