Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamieszkalam z facetem i jest tragedia

Polecane posty

Gość gość

Czy wy tez tak macie? Wrocilam wczoraj zmeczona po ciezkim dniu w pracy, polozylam sie na kanapie zeby odpaczac, a facet do mnie z pretensjami, ze nie gotuje. Dzisiaj wstaje rano do pracy, spiesze sie, a on wyskakuje z propozycja szybkiego numerka. noz kurde

Gość gość
Moj potrafi sam ugotować. I to smacznie. Współczuję Ci ale widziałaś kogo bralas.

Gość gość
nie powinno sie mieszkac w ogole z facetem, nawet po slubie. sprawdzone und potwierdzone. kazdy powinien spac w swoim bunkrze/ budzie :D

Gość gość
Ma chłopak przejebane. Ani dupci ani obiadu, to po cholerę mu taka baba :O

Gość gość
no wlasnie nie wiedzialam, teraz widze seks lubie, no ale kurde nie jak spiesze sie do pracy

Gość gość
Ja zamieszkalam ale i tak sypiamy osobno bo mu wmawiam ze chrapie i nie moge przez nieho spac:D

Gość gość
Wzial cie do dymania i zebys do rachunkow dokladala. A o slubie zapomnij - on co chcial to dostal na tacy Ale ty glupia!

Gość gość
No to dowiedziałaś się o nim prawdy, przynajmniej częściowo. Ciekawe co jeszcze przyjemniaczek szykuje ?

Gość gość
Pomieszkasz z nim dziesiec lat to sie dowiesz

Gość to ja jej facet
Dzika orgie analna z moimi kumplami a ty kochanie w roli glownej

Gość gość
to chyba oczywiste że od kobiet wymaga się obiadu na stole oraz gotowości na seks rano i wieczorem. Od tego jesteście.

Gość gość
Oczywiste by bylo, gdyby baba nie pracowala i facet ja utrzymywal. Wowczas ma prawo wymagac obiadu, sniadania , kolacji i seksu nawet 5 razy dziennie. Co innego, gdy baba prauje

Gość gość
I jeszcze od placenia rachunkow

Gość gość
ja zaluje ze sie z bylym rozeszlam. wiecie jaki jest jedyny plus bycia z facetem? mozna tanszym kosztem miec fajny 2os pokoj. bo po 500-600 na lebka i jest genialny pokoj. a samotna dziewczyna co ma zrobic, kogo stac na pokoj 700-800zl plus media 150zl (1os) lub 1100-1200 (2os z mediami). te ceny pokoi to jest y****a kpina. i tak samotna kobieta jest skazana na jakis gowniany pokoik za 600zl albo miejsce w pokoju z obca os. za 450-500 - z mediami. pochlastam sie. to byl wielki blad.

Gość hotcumschot
No to widzę że tylko kobiety mogą wymagać meszczyzna juz nie bardzo bo jest szowinistyczm dupkiem ty mu dupy rano nie dasz bo oszczędzasz dla szefa bo w przerwe musi mieć swiezutka cipeczke zwartą i gotowa gotować też nie musisz bo przecież moze cie zabrać do restauracji sprzątać też nie będziesz bo nie jestes u siebie jak dobrze ze jest takie coś jak roksa pl i czasmi mozna cos w klubie wychaczyc czy na jakiejś domuwce bo po chuj sie wiazac z pierdolona feministka co ci bedzie rozkazywac lepiej żyć samemu a jak chcesz dziecka to adoptoj jakieś zatrudnij nianię i ja posuwaj jak dziecko usnie

Gość gość
no mi juz sie lepiej mieszkalo z obca osoba- dziewczyna , niz z facetem. Przynajmniej mialam spokoj

Gość gość
Haha jak facet utrzymuje dom i partnerkę, a ona siedzi całymi dniami w domu to logiczne, że powinna obiad ugotować. Ale jeśli pracuje, to dlaczego niby sama ma gotować? Niech razem gotują,albo się wymieniają, raz ona, raz on. I dobrze, że razem zamieszkali, przynajmniej zobaczyła jakie facet ma podejście. A gdyby to wyszło po slubie, to później problemy, rozwody itd. Dlatego jestem za mieszkaniem ze sobą przed ślubem, bo chodzenie na randki to nie to samo co prawdziwe życie razem.

Gość gość
hotcumschot dziś No to widzę że tylko kobiety mogą wymagać meszczyzna juz nie bardzo bo jest szowinistyczm dupkiem x Ale co ma wymagać - gotowania? Z jakiej racji, jeśli oboje pracują i dom utrzymują, to dlaczego ona ma jeszcze harować na drugi etat w domu? Rachunki na pół to i obowiązki na pół. A co do seksu rano, jeśli kobieta spieszy się do pracy, to facet tego nie rozumie? A co on zwierzę jest, że nie może się pohamować? Nie każdy szef to zboczeniec, ale za to żaden szef nie przymyka oka na spóźnianie się do pracy i jak dziewczyna wyleci, to ciekawe czy szanowny partner będzie ją wtedy utrzymywał.

Gość gość
gość dziś ja zaluje ze sie z bylym rozeszlam. wiecie jaki jest jedyny plus bycia z facetem? mozna tanszym kosztem miec fajny 2os pokoj. bo po 500-600 na lebka i jest genialny pokoj. a samotna dziewczyna co ma zrobic, kogo stac na pokoj 700-800zl plus media 150zl (1os) lub 1100-1200 (2os z mediami). te ceny pokoi to jest y****a kpina. i tak samotna kobieta jest skazana na jakis gowniany pokoik za 600zl albo miejsce w pokoju z obca os. za 450-500 - z mediami. pochlastam sie. to byl wielki blad. x Dziewczyno znajdź sobie lepiej sponsora, skoro chcesz być z facetem tylko dla kasy. Jak jesteś ładna i dobra w łóżku to sponsor wynajmie ci całkiem spoko kawalerkę i będzie wpadał tylko na godziny. Nie będziesz musiała męczyć się na goownianym pokoju dwuosobowym z facetem i jeszcze mu gotować, tylko całe mieszkanko dla siebie :)

Gość gość
tez jestem za mieszkaniem przed slubem. boje sie o moja przyjaciolke bo bierze slub po 2latach znajomosci z facetem z ktorym nie mieszkala nigdy:/ a on jest jeszcze taki ze ubostwia mamusie i nie ma mowy o wyprowadzce, wiec kolezanka musi sie do ich rodzinnego domu wprowadzic. masakra jak dla mnie;/ x x dobry boze, powinno sie razem gotowac. ilez to trwa. wrzucenie kaszy jakiejs na 20 min., czy czarnego ryzu na 40 min, do tego jakas salatka i kawalek ryby. zadna filozofia.

Gość gość
Panowie po co wam te baby pie rd/ol/ić je wszystkie ☺

Gość gość
gość dziś gość dziś ja zaluje ze sie z bylym rozeszlam. wiecie jaki jest jedyny plus bycia z facetem? mozna tanszym kosztem miec fajny 2os pokoj. bo po 500-600 na lebka i jest genialny pokoj. a samotna dziewczyna co ma zrobic, kogo stac na pokoj 700-800zl plus media 150zl (1os) lub 1100-1200 (2os z mediami). te ceny pokoi to jest y****a kpina. i tak samotna kobieta jest skazana na jakis gowniany pokoik za 600zl albo miejsce w pokoju z obca os. za 450-500 - z mediami. pochlastam sie. to byl wielki blad. x Dziewczyno znajdź sobie lepiej sponsora, skoro chcesz być z facetem tylko dla kasy. Jak jesteś ładna i dobra w łóżku to sponsor wynajmie ci całkiem spoko kawalerkę i będzie wpadał tylko na godziny. Nie będziesz musiała męczyć się na goownianym pokoju dwuosobowym z facetem i jeszcze mu gotować, tylko całe mieszkanko dla siebie usmiech.gif xx x x a czy ja melepeto amebo umyslowa napisalam ze on placil caly tysiac -tysiac sto za pokoj? do podstawowki cie wrocic? placilismy pol na pol, gotowanie tez pol na pol, seks tez kiedy ktores z nas mialo ochote. co szczena ci opadla ? teraz zostalam sama, a ze jestem wstydliwa i niesmiala to gehenna bedzie dla mnie wynajem pokoju z inna kobieta. ale nie mam innego wyjscia. bo tez chce cos odlozyc z wyplaty, a nie zarabiam 2 tys. na reke. chodzilo o to ze z facetem wynajmujecie we 2 pokoj - zawsze ale to zawsze wyjdzie calosciowo taniej niz 1os. - ale na jakims przyzwoitym poziomie. w zasadzie to jest dyskryminacja samotnych osob- te ceny pokoikow 1os. ciezko mi to przelknac.

Gość hotcumschot
Dorzucasz sie do rachunków robisz zakupy sprzatasz w mieszkaniu? Pewnie powiesz ze oczywiście a ja wiem ze huja prawda już dawno skończyły sie czasy kobiet ktore dbaly o ognisko domowe wasze matki was nauczyly ze posprzataja domu ugotuja a wy mcie w d***e tylko roszczenia i wyslugiwa sie facetem

Gość gość
gość dziś Wzial cie do dymania i zebys do rachunkow dokladala. A o slubie zapomnij - on co chcial to dostal na tacy Ale ty glupia! x widać, że sama masz kompleksy na tym punkcie. czy autorka pisze coś o ślubie? jak tylko jest temat "mieszkam z facetem" to od razu w głowach niektórych jawi się wizja biednej sierotki, która pierze, gotuje i czeka z utęsknieniem na pierścionek". aha, no i jeszcze jest "materacem", bo przecież kobiety same z siebie seksu nie lubią ;)

Gość gość
za wynajecie placimy po polowie na zakupy jezdzimy razem, i tez placimy po polowie, choc ja chce to zmienic, bo jak bylam sama, to wydawalm o wiele mniej niz odkad jestesmy razem.

Gość gość
a czy ja melepeto amebo umyslowa napisalam ze on placil caly tysiac -tysiac sto za pokoj? do podstawowki cie wrocic? placilismy pol na pol, gotowanie tez pol na pol, seks tez kiedy ktores z nas mialo ochote. co szczena ci opadla ? teraz zostalam sama, a ze jestem wstydliwa i niesmiala to gehenna bedzie dla mnie wynajem pokoju z inna kobieta. ale nie mam innego wyjscia. bo tez chce cos odlozyc z wyplaty, a nie zarabiam 2 tys. na reke. chodzilo o to ze z facetem wynajmujecie we 2 pokoj - zawsze ale to zawsze wyjdzie calosciowo taniej niz 1os. - ale na jakims przyzwoitym poziomie. w zasadzie to jest dyskryminacja samotnych osob- te ceny pokoikow 1os. ciezko mi to przelknac. x Amebo umysłowa napisałaś, że załujesz rozstania z facetem z powodów finansowych, tak czy nie?? Nie napisałaś, że żałuję rozstania, bo jednak go kocham, bo tęsknię za nim, tylko żałuję, bo NIE MA KTO DOKŁADAĆ SIĘ DO POKOJU-tak czy nie?? A kur/wa jest kur/wą, niezależnie od tego, czy puszcza się za 1000 czy za 100 zł, dlatego napisałam, że jak już być z kimś dla kasy, to lepiej dla większej kasy niż dla mniejszej, czego nie rozumiesz w tej wypowiedzi tępoto? Nie dziwię się, ze lepszej pracy znaleźć nie możesz i na głupi pokój cię nie stać...

Gość gość
a wy mcie w d***e tylko roszczenia i wyslugiwa sie facetem x To teraz pomysl 2 razy i zastanów się, czy postawa tego faceta, ktory robi fochy (jak bachor), ze nie dostał obiadku i seksiku w pośpiechu, nie jest postawą roszczeniową i wyslugiwaniem się kobietą. Wspolczuje autorce takie faceta (bo mianem mężczyny go okreslić nie można) Wlasnie kobiety wiąża się z takimi dużymi chlopcami, dla ktorych kobieta to kura domowa i kurtyzana, a potem płaczą.

Gość gość
x Amebo umysłowa napisałaś, że załujesz rozstania z facetem z powodów finansowych, tak czy nie?? Nie napisałaś, że żałuję rozstania, bo jednak go kocham, bo tęsknię za nim, tylko żałuję, bo NIE MA KTO DOKŁADAĆ SIĘ DO POKOJU-tak czy nie?? A kur/wa jest kur/wą, niezależnie od tego, czy puszcza się za 1000 czy za 100 zł, dlatego napisałam, że jak już być z kimś dla kasy, to lepiej dla większej kasy niż dla mniejszej, czego nie rozumiesz w tej wypowiedzi tępoto? Nie dziwię się, ze lepszej pracy znaleźć nie możesz i na głupi pokój cię nie stać... xx rozstalismy sie bo byly zdrady z jego strony. ale zaluje bo moglismy zyc w otwartym zwiazku a mieszkac razem. tak jak 2 kumpli. kazde by sobie *****lo kogo chce a mieszkaloby sie razem. jarzysz?

Gość gość
rozstalismy sie bo byly zdrady z jego strony. ale zaluje bo moglismy zyc w otwartym zwiazku a mieszkac razem. tak jak 2 kumpli. kazde by sobie *****lo kogo chce a mieszkaloby sie razem. jarzysz? x Hhaha no teraz to mnie zabiłaś... facet cię zdradzał, a Ty chciałabyś mieszkać z nim na 1 pokoju i patrzeć jak bzyka inne... jesteś bardziej głupia niż myslałam, to już prostytutki mają lepiej, weź się za siebie, poszukaj lepszej pracy, a nie na facetach chcesz żerować. A jak już bardzo chcesz, to zostań prostytutką, a nie otwarte związki wymyślasz z facetem, który cię zdradzał... ja bym na takiego nie splunęła, bo szkoda śliny, a co dopiero mieszkać w 1 pokoju... patologia.

Gość gość
Teraz nie wiem czy jest jakas szansa na to, ze on sie zmieni/. czy sobie odpuscic i sie wyprowadzic?