Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitas27

Catering Dietetyczny

Polecane posty

Gość Anitas27

Czy w ogóle opłaca się taki catering, ktoś może z was zamawiał i mógłby powiedzieć jak to mniej więcej wygląda. Czy ktoś mógłby polecić coś dobrego w łodzi lub jej okolicach (jeżeli byłby możliwy dowóz ) Z góry dziękuje .

Gość gość
Jak najbardziej tak, ja zamawiam z http://eatfitcatering.pl/ i jestem naprawdę zadowolona, 5 zdrowych posiłków dziennie, dawno nie czułam się tak dobrze

Gość gość
Ja zamawiam www.fitandeat.pl od Brzezińskich, jest bardzo dobry, bardzo duzo na nim schudlam. W ogole zmienilam caly swoj styl zycia, jem dzieki temu regularnie i moge sobie caly dzien fajnie zaplanowac, posilki zabrac do pracy itd:) nie musze tracic czasu na zakupy i gotowanie. Do tego chudne :):) Naprawde bardzo wygodna opcja jak dla mnie

Gość Wixon
Ja zamawiam Wygodną Dietę i jestem zadowolona. Dostaję od nich codziennie rano 5 posiłków na cały dzień. Jedzenie jest smaczne, syte, zdrowe i świeże a ja w końcu jem regularnie. Po podliczeniu kosztów jakie ponosiłam przy zakupach spożywczych wyszły mi podobne kwoty. Zaletą cateringu jest na pewno to, że sama nie muszę gotować więc mam więcej czasu dla siebie!