Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam w sobie zmienić ? Nie podoba mi się jak mezczyzni mnie traktuja POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Faceci sa dla mnie mili, doceniaja mnie czasami za tak blahe rzeczy ze glupio się czuję, jednocześnie pusza sie, próbują zaimponować. to puszenie sie mnie dobija, czasami sobie za duzo pozwalaja, ale nie wszyscy. większa część która prędzej czy później się zdradzi.

Gość gość
jak myslicie ? po tym opisie wnioskujecie ze jaki mam charakter?

Gość gość
potrójnie rogata - byk, koziorozec, baran - da sie to zniesc :D ?

Gość gość
co to znaczy, ze sie pusza, ? podaj jakis przyklad?

Gość gość
11:34 co masz na myśli bo nie rozumiem ,? :D Pusza się tzn nabierają takiej pewności siebie i czasami są zarozumiali. Ostatnio np.mówię do takiego jednego, ze źle wyglądam (chciał zdjecie), nie kokietowalam, naprawdę tak było a nie chciałam wysyłać żeby nie straszyć. Na co on : no ja nie wiem czy jestes brzydka czy nie . Zamiast powiedziec coś milszego tak jak ja to robię (zwykle);). Albo rozmawiamy o szkolach, co pokonczylismy. Ja pochodzę z dobrego domu,on przeciwnie, do tego ma upośledzona siostrę i sam inteligencja nie grzeszy, nie skonczyl zadnej szkoly ,ja na odwrót i on wie o moich osiagnieciach a mowi o sobie w tonie kim to on nie jest i ze stac go na wiecej ale tylko do mnie - do innych by sie nie odwazyl.

Gość gość
I to nawet ci najbardziej zakompleksieni nagle są dowartosciowani i mi wmawiają co to nie potrafia, próbują zaimponować czym się da..

Gość gość
mozesz sprawiac wrazenie powaznej, wynioslej i powierzchownej mocno kobiety - wtedy faceci mysla ze zaimponuja prezeniem klaty, d**y i jaj, ciuchem i banalami. x jak kobieta jest wesola, szalona i takie lelum polelum duch biegajacy po lakach to raczej tacy faceci do niej nie sadza z podrywem. sporobuj takiego hippie style, wtedy przyciagniesz bardziej pozytywnych swirów

Gość gość
Ja pochodzę z dobrego domu tzn co masz na mysli mowiać Ja pochodzę z dobrego domu. Roziwń? Jesteś dziewicą? Ile masz lat? Od razu po studiach?

Gość gość
zmien fryzure :D

Gość gość
po prostu zmien towarzystwo

Gość gość
:P myśle że musisz o sobie wiecej powiedzieć bo to malo szczegolow. Wyszktałcenie, towarzystwo, moze jestes zbyt przystepna i prostactwo się wpycha. Musisz trzymac do niektorych dystans