Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię tego zakończyć

Polecane posty

Gość gość

Uwikłałam się w internetowy flirt. Popchnęła mnie ku temu nuda i monotonia w związku. Mąż odkryl to, że piszę z innym facetem. Po paru kłótniach, placzu z jego strony, wybaczył mi i kazał to zakończyć. Ja jednak nie potrafię. Tak dobrze rozmawia mi się z tamtym. Nie umiem mu powiedzieć, ze to koniec. Oboje zaangażowaliśmy się w tę relację. Co robić:(?

Gość gość
Skoro ważniejszy dla Ciebie jest flirt z jakimś internetowym kolesiem, niż mąz, to się rozwiedź.

Gość gość
wibrator sobie kup jak cie swędzi

Gość gośćjuuyk
a co zrobił twój mąz albo jak cie traktuje skoro nawizujesz flirty?bo nic sie nie dzieje bez przyczyny ale juz widze ze wylewaja na ciebie pomyje gamoni z Kafe

Gość gość
Traktuje mnie dobrze, ale od lat nie ma miedzy nami seksu. Czuję się jakbym mieszkała ze współlokatorem. Tamten drugi dostarcza mi emocji, których nie ma i nigdy nie było w moim małżeństwie. Mąż nie ma natury amanta, nigdy mnie nie adorował, nie zabiegał. Nawet jak się pokłóciliśmy z jego winy, to nigdy nie potrafił wyciągnąć ręki, przeprosić. Czekał tylko aż mi przejdzie złość i sama się do niego odezwę. Kiedy np. miałam pretensje, że chodzi do znajomych na imprezy i mnie nie zabiera, to zamiast je ograniczyć lub mnie zabrać, to chodził jeszcze częściej jakby na złość. To było dawno, teraz siedzi w domu. Ale tamten drugi zawsze ma dla mnie czas. Kiedy chciałam to zakończyć kilka razy, prosił, żebym go nie zostawiała, ze jestem dla niego ważna. Wiem, że to tylko internet, ale naprawdę sprawia mi przyjemność to, że mu tak zależy na utrzymaniu kontaktu ze mną. To dziecinne, wiem, ale jestem jeszcze młodą osobą i podchodzę idealistycznie do relacji damsko-męskich.